Yogavivo er der, hvor man tanker energi i en travl hverdag

af Joséphine Renard den 26. April 2018

Vi har spurgt et par af vores brugere hvorfor de er medlem af Yogavvivo.

”Yogavivo er mit frikvarter,” sådan siger Louise Mejling Laugesen, der har været medlem af Yogavivo siden sommeren 2016. Til dagligt er hun projektmedarbejder på Nordjyllands historiske museum og stolt mor, så det kan være svært at få tid til yoga i hverdagen.

Hun stødte på Yogavivo første gang i et magasin, hvor hun læste et interview med en kvinde som brugte Yogavivo.

”Det kom samtidig med, at jeg gik på barsel, og vi flyttede længere op i det mørke Nordjylland, hvor det er lidt begrænset med yogacentre,” fortæller Louise Mejling Laugesen, der på det tidspunkt allerede havde dyrket yoga i nogle år.

Kombinationen af småfolk og flytningen gjorde det svært at finde tid og sted til en yogapraksis, og Louise Mejling Laugesen havde brug for et alternativ.

”Yogavivo passer bare rigtig godt til mit behov. Det er tilgængeligt og fleksibelt. Jeg mener, så kan jeg lige tage tyve minutter, når det passer i min og min families rutine.”

Med Yogavivo har Louise Mejling Laugesen fundet en ny kærlighed til en særlig type yoga.

”Jeg er blevet virkelig glad for yin – det rammer bare noget i mig. Det giver mig ro, og kombinationen af det fysiske og mentale er så godt for mig.”

Især Kristine Marie Rosts timer har vækket Louise Mejling Laugesens interesse for yin:

”Jeg er dyrket rigtig meget forskelligt yoga før, men nu er jeg blevet glad for yin yoga og vender tilbage til hendes [Kristine Marie Rost red.] klasser igen og igen. Og der kommer jo hele tiden nye klasser med nye dygtige yinlærere. Yogavivo er virkelig blevet mit frikvarter, dér hvor jeg tanker op på energi.”

På samme måde har Helle Berthelsen fundet et frirum med Yogavivo.

”Det gør bare noget, dét der yoga.” fortæller hun og forklarer hvordan yogaen har både har virket positivt på hendes fysiske og mentale helbred.

Ligesom Louise Mejling Laugesen havde Helle Berthelsen også dyrket yoga før hun blev medlem af Yogavivo. Men det hold, hun gik på, stoppede, og de nye hold passede ikke lige ind med hendes arbejde og hverdag. Så hun måtte finde en anden måde at få yoga ind i sin hverdag. Løsningen blev Yogavivo.

”Det er jo vildt smart. Jeg synes faktisk, det er guld værd. For hvis det regner og er koldt, skal jeg ikke ud og køre. Jeg kan bare tænde på computeren og træde op på yogamåtten.”

Helle Berthelsens yogamåtte ligger altid klar, for hun er blevet en rigtig ihærdig yogaudøver over de sidste 2,5 år, hvor hun har været medlem. Fem, nogle gange 6 dage om ugen hopper hun på yogamåtten med Yogavivo.

”Ja, nogle dage bliver det endda to gange på en dag. Livet bliver bare så meget bedre, når man har været en tur på yogamåtten.

Helle Berthelsen har ofte lange arbejdsdage, hvor hun står op meget, og det kan være hårdt for fødderne og lænden. Men så ved hun, at Yogavivo venter derhjemme.

”Så mærker jeg, hvordan jeg har det og finder den video, der passer, for eksempel noget der hjælper mine trætte fødder,” fortæller hun.

Siden hun er begyndt på Yogavivo, har hun også opdaget hvordan det generelle velvære i kroppen som yogaen har bragt hende, har spredt sig til andre dele af hendes liv.

”Det er de små ting, man ligger mærke til. Jeg er mere tilfreds, mere tilpas og det er nemmere at give mere plads til andre. Ja, dét kan bare noget, det dér yoga,” siger Helle Berthelsen.

KOMMENTÉR HER