Sofie Juul Christensen

Sofie J skole-yogateacher

På Yogavivos ‘Yoga i Klassen’ , som er gratis videoer til brug i skolen, er Sofie Juul Christensen en af 3 undervisere.

Sofie er folkeskolelærer, personlig træner, mentor og mor og en kvinde fuld af ‘Blidhedspower’ med en mission om at skabe øget trivsel og bred integreret sundhed for børn og voksne i og uden for folkeskolen. Ud fra denne stærke mission er projektet ”Skolerum” på Skolerum.dk udsprunget.

”Jeg ønsker mig brændende at forene børn og voksne i et fællesskab, hvor der både ude og hjemme er ro og rum til at udvikle sig. De fleste arbejder under et stort pres med øget omskiftelighed og jeg ser, at det desværre for mange betyder, at der ikke er det samme overskud og overblik i dagligdagen.”

Med sig i sin folkeskolelæreruddannelse har hun liniefag i dansk, biologi, idræt og håndarbejde og hun har undervist alle aldre i bevægelse siden aerobic og fitness for alvor brød frem i 90´erne. I 2014 trak hun stikket ud, søgte væk fra sin hektiske hverdag, som lærer i folkeskolen og brugte et år på at fordybe sig i yoga og mindfulness. Samtidig arbejdede hun på et fritidshjem, hvor hun havde rig mulighed for at koble det lærte til sin pædagogiske praksis med børnene. Det affødte efterfølgende 3 yogalæreruddannelser i hhv. Vinyasa yoga 200t, Yin yoga 100t samt børne- og familieyogalærer samt uddannelse i dans, massage og coach/vejlederuddannelse ved DISPUK indenfor det systemiske/narrative felt.

“Ethvert problem rummer en bagvedliggende værdi og et ønske om forandring. Bred landskabet ud, find sprækkerne og du vil se lyset”

Sofie Juul Christensen

Sorry No Result Found.