Pernille Dybro

Pernille D

Pernille har praktiseret Kundalini Yoga efter Yogi Bhajan siden midten af 1990’erne, hvor hun for første gang mødte Kundalini Yogaen.

Hun er internationalt certificeret Kundalini- og Meditationslærer og er, som den eneste dansker, Teacher Trainer in Training og guides af “The Aquarian Teacher Training Academy” for selv at kunne uddanne Kundalini Yogainstruktører. Hun organiserer Kundalini Yogainstruktøruddannelsen i København i samarbejde med I-Sky (International School of Kundalini Yoga).

Pernille har specialiseret sig i børneyoga, som udover Kundalini Yogaen er hendes hjertebarn. Hun har siden 2009 undervist og udbredt børneyogaen i Danmark.

Siden 2014 har hun udbudt børneyogakurser for lærere, pædagoger og andre som er interesserede i at undervise yoga i børnehøjde (“Barnet i Balance” – børneyogakursus). Hendes to døtre på 7 og 10 år er hendes sande lærermestre.

Derudover er Pernille er gong-mester og har specialiseret sig i at anvende gongens vibration i Kundalini Yogaen samt meditation og afspænding.

Pernilles mission er at inspirere, opløfte og motivere så mange mennesker som muligt til at leve et liv fyldt med bevidsthed, balance og glæde.

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Pernille Dybro