Nicolaj Jespersen

Nicolaj J

Jeg startede med Ashtanga Yoga tilbage I 1998 og har side 2000 også studeret Iyengar Yoga. Jeg har studeret direkte med Sri K Pattabhi Jois og hans barnebarn Sharath Jois i København, London, samt Ashtangaens hjemby Mysore, i Indien.

Min hoved inspiration kommer dog fra dels Richard Freeman, som jeg regelmæssigt har studeret med siden 2005 samt Chuck Miller og Maty Ezraty, som jeg også har assisteret på deres Teachers Trainning i 2011 og 2012.
Jeg har desuden praktiseret meditation i forskellige Buddhistiske skoler siden 1998 og underviser også i meditation og Hatha Yoga.

Min undervisning er en integral tilgang til Ashtanga Yoga, hvor jeg både inddrager den viden jeg dels har fra denne tradition, og også elementer fra Iyengar Yoga, Buddhistisk tanke gang og vestlig anatomi. Fokus er, at give den enkelte elev redskaber til at blive selvstændig i sin yoga praksis ved at øge elevens evne til at mærke, fornemme og forstå kroppen og sindet bedre. Jeg inddrager ofte yoga filosofi i min undervisning, hvilket giver en mulighed for at reflektere over vores intention i vores praksis.

Jeg underviser åbne klasser, workshops, samt på yogalæreruddannelsen på Yogamudra. Jeg underviser workshops internationalt og arbejder desuden også som behandler, med Biodynamisk Kranio Sakral Terapi.

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Nicolaj Jespersen