Nanna Hofman Sørensen

Nanna H

Siden jeg for alvor fik øjnene op for yogaen i starten af 2016 har mit liv ændret sig fuldstændigt. Både mit personlige liv, men også min fysik og måden jeg lever på. Jeg dedikerede mig til praksissen fra starten og elsker stadig at være studerende hver eneste dag.

Jeg har hørt at “the work that heals us, is the work we end up doing in the world”, og det endte med at blive præcis sådan for mig med yogaen. Jeg tror på, at vi er hele mennesker, og jeg synes al bevægelse og meditation er fantastiske redskaber til at skabe en dybere forståelse for dette. Jeg ved, at du er nok, uanset hvad eller hvem du er lige præcis i dag, og i mine sekvenser på Yogavivo vil det altid være i højsædet, at du efter din praksis lukker skærmen med en tro på det samme.

Jeg har uddannet mig på Bali i både Ashtanga Primary Series 200t og i Yin 50t. Jeg elsker begge former, men også alt derimellem, så du vil altid møde diversitet i mine sekvenser. Herudover underviser jeg yoga hos YO Studios i Aarhus, og jeg blev færdig som fysioterapeut i januar 2019.

Sidst, men ikke mindst, så drømmer jeg om en verden med mere plads til kærlighed – og yoga – hvor klichéagtigt det end lyder. Jeg skribler og lommefilosoferer om lige præcis dette dagligt, og elsker at dele ud til hvem end, som lander på min Instagram-profil @_justnanna.

Til din yogapraksis anbefaler Nanna disse Spotify spillelister med musik:

YO SLOW

POWER VINYASA

FLOW YOGI

YO YIN

YIN YOGI

 

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Nanna Hofman Sørensen