Mette Ørum-Nielsen

avaptech

Da Mette som 16 årig flyttede til Israel og blev bekendt med den dybe spiritualitet, der ligger til grund for dette lands kultur, blev hendes skæbne bestemt. Hun flyttede derefter som 19 årig til Californien, hvor hun mødte Guru Mayi Chidvilasananda fra Indien, som blev hendes spirituelle vejleder. Gennem en årrække boede og rejste hun rundt med Guru Mayi Chidvilasananda, mens hun blev indviet i Yogaens dybe filosofiske og spirituelle forståelse.

Her blev hun ligeledes præsenteret for B.K.S Iyengar og hans måde at undervise yoga stillinger og Pranayama på, og hun rejste så til Pune i Indien, for at være med ham og hans familie, og har fortsat med at studere under hans vejledning siden.

Det førte hende derefter til Paris hos Faeq Biria, hvor hun efter 4 år blev international certificeret Iyengar yoga lærer.

Efter at have rejst dele af jorden rundt over halvdelen af sit liv, og efter at have modtaget undervisning fra nogle af verdens mest respekterede Yogis – og fortsat studerer under dem – er Mette nu fastboende i Danmark, hvor hun er indehaver af Copenhagenyoga på Frederiksberg og bl.a. står for Iyengar yoga uddannelsen samt “Et Års Fordybelses kursus”.

SE KORTE UDDRAG FRA VIDEOER MED Mette Ørum-Nielsen

Iyengar yoga for alle

Iyengar yoga for alle – med udvidelse