Martin Brogaard

Martin B Leave a Comment

 

Martin Brogaard – alias Sifu Martin – har dyrket og undervist gymnastisk styrketræning og mange forskellige typer kampsport siden 1982. I 1993 blev Wing Chun hans primære kampsport. Martin blev den første officielle instruktør af Practical Wing Chun i Skandinavien og har i mange år spredt kampkunsten til hele verden gennem workshops og foredrag.

Martin brænder for at kunne bidrage til at hjælpe mennesker med flytte sig og skabe det liv, de ønsker sig – på en sjov, nem og bæredygtig måde. Han er uddannet som Sports performance coach, CrossFit trainer, Personlig træner, NLP trainer, Life coach, Boxing trainer, Wing chun trainer og Qi gong trainer. Han har været tilknyttet universitet som underviser i idræt samt i forbindelse med laboratoriekursus i idræt m.m.

I dag er han desuden træner og medejer af Sporting Health Club, og til hverdag arbejder han med coaching, undervisning og ledelse. Han har en bred baggrund som bl.a. Master og Træner inden for neurolingvistisk psykologi og er certificeret Executive Coach, Business Leder og Personprofil analytiker.

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Martin Brogaard