Kristine Marie Rost

Kristine Marie Rost

Kristine Marie Rost er fuldtids yin yogalærer, og een af de første til at bringe netop denne yogaform hjem til Danmark.

Engang var hun projektleder i turistbranchen og HR konsulent i forsvaret, og hun har arbejdet i ingeniørbranchen. Siden 2010 har det været yin yogaen, som Kristine praktiserer og brænder for at formidle. Med over 2500 timers uddannelse og langt forbi 10.000 undervisningstimer ved hun nemlig fra sin egen krop og hverdag, at en regelmæssig yin praksis giver dig lethed, mobilitet, robusthed med evnen til at leve fuldt ud og møde livet, med hvad det byder, ikke mindst på gråvejrsdage.

Du mærker yin yogaen i både krop og sind. Yogastilen er kraftfuld og omsorgsfuld og Kristine har et smittende humør og gør sit til, at du skal føle dig godt tilpas i hendes kompetente undervisning.

Du kan møde Kristine som underviser på over det meste af landet. Hun laver også yin yoga retreats i bl.a. Portugal, Sri Lanka, Grækenland og Marokko og hun uddanner nye yin yoga lærere herhjemme i Danmark sammen med andre specialister på deres felt. Kristine er kendt for hendes kvalitet til dig på måtten og den kvalitet er også påkrævet af hendes lærer for at de kan tilføje Yinpower på deres skema.

Video-præsentationen er fra en tid, hvor Kristine rejste verden rundt og ingen helt vidste hvor hun var. I efteråret 2020 flyttede Kristine fra Vesterbro i København til en nedlagt minkfarm i Hvide Sande, hvor hun nyder Vesterhavet luner med sin hund Sigurd og katten Klavs.

 

 

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Kristine Marie Rost