Kristine Marie Rost

Kristine Marie Rost

Kristine Marie Rost er fuldtids yin yogalærer, og een af de første til at bringe netop denne yogaform hjem til Danmark.

Engang var hun projektleder i turistbranchen og HR konsulent i forsvaret, og hun har arbejdet i ingeniørbranchen. Igennem de seneste 10 år er det blevet yin yogaen, som Kristine praktiserer og brænder for at formidle. Med 2000 timers uddannelse og dobbelt så mange undervisningstimer ved hun nemlig fra sin egen krop og hverdag, at en regelmæssig yin praksis giver dig lethed, mobilitet, evnen til at leve fuldt ud og møde livet, med hvad det byder, ikke mindst på regnvejrsdage.

Du mærker yin yogaen i både krop og sind. Yogastilen er kraftfuld og omsorgsfuld og Kristine har et smittende humør og gør sit til, at du skal føle dig godt tilpas i hendes undervisning.

Du kan møde Kristine som underviser på Copenhagen Yoga Festival, DGI’s inspirations conventions, ugentlige klasser i midten af København og workshops over det meste af landet. Hun laver også yin yoga retreats i bl.a. Portugal, Sri Lanka, Grækenland og Marokko og hun uddanner nye yin yoga lærere i Singapore og Danmark sammen med Asiens førende yin yogalærer Victor Chng.

 

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Kristine Marie Rost