Ene Ravn

Ene R

Fra min allerførste yogatime har jeg fået denne her “coming-home” følelse hver eneste gang, jeg er landet på en yogamåtte. Yoga fordyber min glæde og støtter mig, når jeg er presset. Uanset om jeg er udfordret fysisk af smerter eller psykisk af for eksempel stress, henter jeg hjælp fra kroppen. Jeg kan blive fuldstændig betaget af, at noget så enkelt som at flytte opmærksomheden ned i kroppen, kan øge min evne til at rumme og håndtere svære følelser og tanker så markant.
Dette vil jeg gerne give videre gennem min undervisning, hvor jeg guider til at sanse kroppen og skabe kontakt til dens mange ressourcer på en blid og nysgerrig måde.

Udover yogaundervisning, arbejder jeg med individuelle klienter og i mindre grupper, og jeg er tilknyttet som ekspert i et længerevarende sundhedsfagligt forskningsprojekt om spiseforstyrrelse for Københavns Universitet.
Jeg er uddannet psykoterapeut, yogalærer og mindfulness-lærer (MBCT). Desuden har jeg en kropsterapeutisk efteruddannelse indenfor Bodynamic-systemet. Buddhistisk filosofi og meditation er en vigtig del af mit liv og præger min måde at undervise på.

SE INTRODUKTIONSVIDEOER MED Ene Ravn