Cathrine Koefoed

Catherine K

Cathrine Koefoed står bag Danmarks største Yogablog, Cathrineyoga.dk, der inspirerer over 100.000+ månedlige læsere med sunde opskrifter, yogatips, helsetips samt rejsetips. Hun er kendt for sine populære yogarejser i Indien, Zanzibar, Bali, Mexico, Sri Lanka, Thailand, Marokko og Danmark.

”Lov mig, at du giver dig selv og din krop lov til at mærke yogaen over en længere periode. Det er tålmodigheden og kontinuerligheden, der skaber magien i kroppen, giver dig større selvværd, god fordøjelse, nattesøvn, fleksibilitet og følelsesmæssig rummelighed.” – Cathrine

Cathrine er certificeret yogalærer i hatha, vinyasa og yin yoga, hvor kinesisk medicin og meridianer møder indisk ayurveda og prana. Hun har undervist siden 2013 og gør altid sit ypperste for at inspirere og have individdet i fokus, så du er i trygge hænder. Cathrines mission er, at det skal føles godt at være dig. Med hendes egen yogarejse fra mental lidelse til et roligt sind, har hun en naturlig psykologisk forståelse for mennesker.

Cathrine har desuden studeret Erhvervsøkonomi og Psykologi på Copenhagen Business School samt Ernæring og Sundhed på Ankerhus.

Cathrine Koefoed