Yoga, når du er bange

Intro-video

 • Tid : 33 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Grounding / Hensyntagende yoga & yogaterapeutik
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Når du føler dig usikker, sårbar og bange, vil verden fremstå mere farlig, og det holder dig fanget i et øget alarmberedskab. I dette yogaprogram arbejder du med kropssproget i stillingerne, og dermed minder du dig selv og din reptilhjerne om, at du er voksen og stærk. Det er en yderst effektiv måde at reducere det indre drama, og du kan bruge denne praksis til at føle, at du har fast grund under fødderne. Du skal bruge en yogapølle/en pude/et sammenrullet tæppe. Programmet er en del af forløbet ‘Yoga, når livet er svært’.

16 KOMMENTARER

KOMMENTARER 16

 1. Hej Simon. I øjeblikket er jeg så lydfølsom og tonefølsom at jeg på skærmen føler at jeg kun rummer din stemme når jeg skal fokusere og holde koncentrationen i en praksis – tak for det her forløb, jeg har taget lidt tilløb til at åbne det. Jeg blev glædeligt overrasket over mit ansigts udtryk og tårerne da jeg stod med beholderen. Der er noget meget dejligt i at blive guidet ind i en forløsning som jeg/vi måske undertrykker for ikke at stå alene med den. Og dit nærvær gennem skærmen og tonen ind i noget fælles gjorde at jeg ikke var helt alene lige der. Det er så dejligt at kunne finde din undervisning her. Kærligst Lotte

  1. Post
   Author

   Kære Lotte.
   TAK for din fine kommentar!! Det rører mig dybt, at du kunne få en “fælles”-følelse i din praksis med mig.
   Ha’ en smuk dag.
   Kh. Simon

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yoga, når livet er svært