Yinpower til dit 2024

Kunne du (også) bruge et yinyoga-retreat i vinterens mørke? Og vil du gerne vinke farvel til en krop og et sind, der føles tungt, træt eller trægt?

(Gen)find kontakten til dig selv og din styrke til at stå ved den, du er, altimens du styrker fordøjelse, udrensning, søvn og vitalitet med vores hjemmeretreat ‘Yinpower til dit 2024’! Alle kan deltage med et godt udbytte.

På online-retreatet ‘Yinpower til dit 2024’ kan du få retreatstemningen ind i trygge omgivelser og nyde en weekend med ro, uden at skulle bekymre dig om transport, beklædning, økonomi eller mangel på tid.

Deltag gratis i ‘Yinpower til dit 2024’ med 30 dages gratis medlemskab af Yogavivo – uden binding!

‘Yinpower til dit 2024’ er en weekend der:

  • Får skuldrene til at sænke sig
  • Mindsker og forebygger stivhed og ømhed i nakken 
  • Øger blodcirkulationen, så du får varmen i hele kroppen (farvel kolde tæer!)
  • Får bugt med hovedpine og forebygger migræneanfald
  • Giver fornyet liv til dine hofter og dit bækken (hej libido!)
  • Styrker dit immunforsvar
  • Mindsker hævelse og væskesamlinger i f.eks. ben, ansigt og føddergiver bedre søvn og fordøjelse

Men der er mere end det! 

For ikke mindst er det en weekend, der giver dig fornemmelsen af at stå stærkere i dig selv og ved den, du er i 2024. 

 “På en måde er alle de fysiske goder ved yinpower-yogaen bare positive sideeffekter. Den virkelige gevinst er, at den støtter dig til at være dig selv og stå ved dig selv” siger ekspert og grundlægger af den yinpower-metoden Kristine Marie Rost.

Yinpower er en særlig form for yinyoga hvor du også er aktiv i stillingen – du får med andre ord varmen selvom det er længereholdte stillinger.

Hvor lang tid skal jeg bruge?
I alt bruger du 4 timer på yoga i løbet af weekenden. Forløbet blev afholdt som et liveforløb, men du kan finde alle livestreams på bunden af siden her og altid vende tilbage til dem. Kristine anbefaler at du laver én liveklasse om dagen en fredag, lørdag og søndag.

Deltag gratis i ‘Yinpower til dit 2024’ med 30 dages gratis medlemskab af Yogavivo – uden binding!

Hvad skal jeg bruge?
Ud over dit Yogavivo-medlemskab, skal du bruge en yogamåtte. Det kan også være smart at have to yogablokke (eller alternativt en stak tykke bøger), et par puder og et tæppe klar.

Hvem kan deltage?
‘Yinpower til dit 2024’ er for alle uanset tidligere erfaring.

Hvem er underviseren?
‘Yinpower til dit 2024’ undervises af Kristine Marie Rost, som er en af Danmarks førende yinyogaeksperter. Kristine har et smittende humør og gør sit til, at du skal føle dig godt tilpas i hendes kompetente undervisning.