Yin yoga – at give slip

 • Tid : 33 min
 • Underviser : Lars Damkjær
 • Tema : Farvel stress / Rolig & langsom
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Yin yogaprogram hvis tema er at give slip på spændinger og stramhed i kroppen og overgive sig til tyngdekraften og til en tilstand af væren. Denne video er en del af forløbet “Mindre stress – mere nærvær“.

11 KOMMENTARER

KOMMENTARER 11

 1. Hej Lars

  Vil bare sige at jeg nyder dine klasser så meget, din rolige langsomme stemme og din måde at lave øvelserne på. Jeg har lavet yoga on and off i mere end 30 år og fik så rigtig meget lyst til Kundalini yoga her for noget siden, men Yin yoga det tror jeg bliver en livsstil. Jeg mærker en ny slags livsgivende energi blive frigivet i øvelserne. Lagde mærke til at du sagde at vi skulle mærke bevægelser inden i. Og du har ret; Der er masser af bevægelse inde i kroppen i roen. Der er hjertes puls, musklernes sitren, åndedrættet, senernes begyndende bevægelser og ikke mindst energi bevægelser. I en øvelse, sommerfuglen mærkede jeg tydeligt en afslapning af mine store sener i lysken og en stor mængde energi i form af varme strømme ud og op i min krop og hoved. Sikke en lyksalighed. Tak Lars.
  Kærlig hilsen Jytte Robinson

  1. Post
   Author

   Kære Jytte
   Tusind tak for dine ord og indlevende beskrivelse af dine oplevelser med yin yogaen. Det glæder mig at høre, da min intention med klasserne netop er at facilitere opdagelser som dem, du gør dig.
   Ha en dejlig dag.
   Kærlig hilsen Lars

 2. Hej Lars.
  Først tusind tak for dine videoer, de er helt fantastiske.
  Jeg har et spørgsmål og håber du kan hjælpe mig.
  Kan du rekommendere en eller flere videoer, som er gode til traumer, sorg og håbløshed?
  Er helt med på, at meget sidder i sindet, men håber at kunne udløse blokeringen via kroppen.

  Namasta
  Scarlett Petersen.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 3. Kære Lars,
  Et varmt tak for at introducere mig til yin yogaens skønne blide verden! Ren nydelse, ro og velvære hver eneste gang. Namaste:)

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET MINDRE STRESS - MERE NÆRVÆR MED LARS DAMKJÆR