Væren med det, der er – bodyscan og kort skriveprocess

 • Tid : 19 min
 • Underviser : Helene Feilberg
 • Tema : Bodyscan / Farvel stress
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Hatha yoga / Meditation
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I denne bodyscan, som også en del af forløbet ‘12 dages begynderforløb‘, fokuserer vi på de forskellige energi områder i kroppen. Du kommer helt ned i gear og inviteres til at bruge positive og ressourcefulde associationer. Slutteligt laver vi en kort skriveprocess, hvor du inviteres til at tømme hovedet ned på papiret i nogle minutter, så hav pen og papir klar.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

 1. Jeg følger forløbet og syntes du er skøn Helene – tak for bodyscan og fokus på taknemmelighed hjælpsomt for mig som netop har mistet min mor ❤️

  1. Post
   Author

   Kære Sanne – det gør mig ondt at høre du har mistet din mor, men det lyder rigtig godt, du aktivt gør noget for dig selv og det glæder mig meget at høre, du kan bruge forløbet. Tak for dig og for at du deler. <3

 2. Jeg er taknemmelig over at ha fundet en metode, så jeg får praktiseret yoga hjemme. Jeg har nemlig brug for en stemme, der guider mig samtidlig med at jeg kan se øvelserne blive udført i et nærværende tempo. Er i fuld sving med 30 dages programmet og min krop og mit sind nyder samhørigheden.
  Af hjertet tak …..

  1. Post
   Author

   Kære Ida

   Mange tak for den dejlige kommentar!
   Skønt og sejt at du dedikerer til 30 dages programmet, og hvor dejligt at høre, at du også mærker forskellen.
   Det gør mig glad at høre, det virker 🙂

   Namasté
   Helene

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Helene Feilberg