Tænd for din core

 • Tid : 13 min
 • Underviser : Sisse Dall
 • Tema : Særligt for sportsfolk / Slank & fit
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne korte klasse, kan sagtens bruges inden løb, cykling, svømning eller anden træning. En dynamisk sekvens hvor vi får pulsen op, og tænder for vores core, så den er klar og aktiv til at støtte os i vores bevægelser. Vi koordinerer med vejrtrækningen i denne anderledes core-klasse, hvor du ikke bliver udsat for én eneste mavebøjning. Se gerne min intro til vejrtrækningsteknikker, for at få det meste ud af denne klasse.

17 KOMMENTARER

KOMMENTARER 17

 1. Hurtig, svær og slet ikke for let øvede. Jeg er for tung og ude af træning, men den bør ikke ligge i denne kategori, da du guidende er for indforstået og hurtig.

 2. Fin og hård session puha !! Men skøn følelse – meeeen lidt for meget snak hele tiden – jeg kunne slet ikke få lov at “slappe” af i stillingerne og fik en følelse at være bagud hele tiden …

 3. Hej Sisse,

  Tak for en hård og udfordrende lektion. Jeg synes dog det var lidt svært at følge med alle de guidens du gav. Blev næsten lidt forvirret af alle de steder jeg skulle fokusere samtidig med, at det jo foregår i et relativt hurtigt tempo. Bare lidt feedback til en ellers sjov og dejlig lektion. Jeg tog lektionen som en del af 10 dages styrke og energiboost.

  Gode hilsner Ella

  1. Post
   Author
 4. Hej Sisse,
  Tak for en anderledes, men absolut fed og kort træning, som vækkede min gamle, stive krop. Jeg tror, jeg skal tjekke din 21-dages yoga/ mindfulness-challenge ud:-)
  God dag fra Benedikte

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 5. Hejsa Sisse

  Jeg har taget 3 kilo på i juledagene , kæmpe behov for træning her på 4′ juledag

  Tak for en helt spéciel , krævende træning

  Namaste og rigtig god dag

  Knuser Pernille
  Frederikshavn

  1. Kære Pernille

   Hvor sejt at du er igang igen. Og godt at du fik noget ud af det. Det er jeg glad for. Hvis du vil give den endnu mere gas, kan du tjekke min 21-dages yoga og mindfullness challenge ud. Den er kun 10 min dagligt, men til gengæld intens for krop og sind. 🙂 Rigtig godt nytår.

   Kh
   Sisse

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Sisse Dall