Styrk din intuition

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 11 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Fokus & klarhed / Mindfulness
 • Niveau : Begynder / Let øvet / Øvet / Øvet+
 • Yogastil : Meditation
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Vi skal lave en kort meditation, der styrker kontakten til din intuition og kreativitet. Vi er vant til at være i visuel og fysisk kontakt med det, der er foran os og både vores synsfeltet og bevægemønster er begrænset til det, der ligger foran os og lidt ude til siderne. Det er fx sjældent at vi rækker bagud for at samle noget op, vi vender os som regel om. Bagsiden af kroppen og det rum, der ligger bag os, repræsenterer det ubevidste, kreativiteten og intuitionen. Det er ofte i det, vi ikke allerede kan se, at vi finder nye svar og henter ny inspiration. Denne meditation støtter dig i netop det.
Videoen er den sjette i forløbet “Du skønne kvinde“.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Hej Stina.
  Tak for en fin meditation – Jeg tror, at det er vigtigt at blive opmærksom på sin intuition og træne det indre “kompas”, som den jo egentlig er. Din stemme er også rigtig behagelig at lytte til og virker meget afslappende på mig.
  Jeg kan godt lide at du lader bagsiden af kroppen og rummet bag mig repræsentere intuitionen, men synes dog, at det er svært at fornemme eller visualiere rummet bag mig og bagsiden af kroppen. Hvordan kan man træne det?

  Kh. Hanna

  1. Post
   Author

   Kære Hanna.

   Dejligt at høre, at meditationen giver mening for dig.

   Jeg er enig i, at det kan være svært at få kontakt til det, der er bag os. En måde at træne det kan være i en periode at fokusere på at mærke bagsiden af din krop – fx ved at sidde op ad en væg eller ligge på gulvet.

   Noget jeg selv bruger er åndedrættet, som jeg forestiller mig strømmer ind gennem forsiden af min krop, når jeg ånder ind og ud gennem bagsiden af min krop, når jeg ånder ud.

   Hvis du er mere visuel, så kan du måske se for dig at du står i en lysning i en skov omgivet af træer til alle sider. Så når du forestiller dig rummet bag dig, ligner det det, der er foran dig og til siderne. Du kan skifte billedet ud med en bjergdal eller lignende, hvor kulissen omkring dig er den samme til alle sider.

   Håber du kan bruge det – skriv gerne hvordan det går 🙂

   Mange hilsner
   Stina

  1. Post
   Author
 2. Tak, Stina.
  Jeg er meget glad for den korte sekvens for at styrke intuition. Jeg er en meget intuitiv person, og bruger min intuition også i mit arbejde som coach. Det er en fornøjelse at blive guidet af dig og din stemme. Når jeg laver den meditation oplever jeg at jeg giver mig selv en kærlig gave, en skøn måde at pleje min indre fred og intuition. Namaste 🙂

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Du skønne kvinde!