Styr på stængerne

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 35 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Stående stillinger / Yoga teknik
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne session er video 3/10 i forløbet “Yogateknik der løfter din praksis“. Til yoga skal du sikkert ofte lave en del stående stillingerne. Så når du har styr på, hvor og hvordan du skal placere dine fødder, er det en god idé at blive skarp på, hvordan du bruger dine ben og hofter. Sammen med Simon skal vi kigge på, hvordan du beskytter dine knæ, hvordan du skaber henholdsvis indad- og udadrotation i dine hofter, og hvornår de to typer rotationer er på deres plads. Desuden vil Simon vise, hvordan fasthed i benene kan give mere frihed og bevægelighed i overkroppen. Til denne video kan det være rart at have et tæppe og to blokke, men det er ikke en nødvendighed.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

 1. aha, knæet skal være på linje med tå nr. 2, udadrotation af låret ved forreste ben og indadrotation af låret ved bageste ben. De små detaljer flytter min udvikling og min kropsbevidsthed, øger fastheden i mine ben og giver stabilitet i yogastillingerne. Namasté

 2. Hej Simon. Er blevet helt vild med din yoga-teknik programserie. Det er utrolig interessant at opleve hvilken forskel det gør, når man får lov til at nørde lidt i det! Jeg oplever også at det skaber mere bevidsthed omkring min øvrige yogapraksis, så det er virkelig med til at løfte min praksis 😉 . Tusind tak for dine mange gode råd

 3. Hej vil rigtig gerne takke for denne effektive serie “yogateknik der løfter din praksis” den giver mig en masse gode input til teknik, som giver rigtig god mening for mig 🙂 Og så er jeg også bare rigtig glad for det her forum hvor jeg finder meget inspiration også 🙂 Namaste herfra

  1. Post
   Author

   Hej, Selv tak. Det gør mig virkelig glad at høre, at du kunne bruge programserien. Jeg var meget spændt på at lave den. Ha’ en dejlig dag. 🙂 Simon

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yogateknik der løfter din praksis