Spændstige baller og overarme

Intro-video

 • Tid : 43 min
 • Underviser : Ditte Bykærholm Nielsen
 • Tema : Slank & fit / Styrke & stamina
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Bowspring
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Bliv spændstig i baller og overarme gennem gentagende træning af denne bowspring basicklasse. Du vil lære simple teknikker til at opdage, hvordan spænding i overarme og baller handler allermest om, hvad du laver med dine fødder, ben, fingre, hænder og arme. Gå på opdagelse i kroppens indbyggede sammenhængskraft og lær at spænde optimalt. Du vil mærke en klar forandring over vedvarende træning, din krop vil begynde at tage form efter din nye måde at spænde på, og du vil opleve, at du er mere handlekraftig og mobil. Vi kommer omkring stående, balancerende, bouncende, liggende, knælende bowspringpositioner.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

 1. Kære Ditte
  tak for en god klasse. Jeg har svært ved at lave de mange spændinger uden at det bliver til “en dårlig” spænding i nakke og hoved bagefter. Har du et tip?

  1. Post
   Author

   Hej Mette.
   Skønt at vide at du bowspringer online derhjemme.
   Bowspring afslører vores vanemæssige måder at bruge vores krop på. så hvis vi får ondt særlige steder efter praksis er det fordi de steder overarbejder mens andre steder ikke laver noget/nok.
   prøv at lave mere radiant heart, fylde i hele ribbenskassen også helt op under dine armhuler, og lad skuldrene bredde sig ud til siderne, undlad at trække dem frem og op. Og gør dig bred over dine kraveben.
   så kan dine skuldernakke muskler slappe mere af og være mindre på arbejde..
   – Ditte

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ditte Bykærholm Nielsen