Solidt fundament i hænderne

 • Tid : 18 min
 • Underviser : Jeppe Skovgaard
 • Tema : Håndstand / Omvendte stillinger
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er nr. 1 i forløbet “Vejen til håndstand“. I første video har vi fokus på dit fundament i håndstanden, altså hænderne. Vi arbejder med at opbygge en styrke i fingre og håndled, som i sidste ende kan bære og balancere hele din vægt. Sidst i denne video eksperimenterer vi med en armbalance som hedder bakasana, hvor vi netop kan have fokus på balancen i hænderne.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

 1. Hej Jeppe!

  Hvor tit anbefaler du, at man øver de forskellige programmer, før man kan prøve en håndstand? Jeg har både svært ved at få numsen højt nok op i “hoppet” fra squat (tror jeg er bange for overbalance), og så kan jeg heller ikke løfte begge fødder i den sidste øvelse, det gør for ondt på bagsiden af armen. Det er et fedt program!

  Bedste hilsener Line

 2. Hej Jeppe, tak for en grundig video. Jeg bliver dog nød til at spørge: Hvor præcis placerer du knæene på overarmen (til sidst/ca 15.50) Eller om du har nogen tips til det? Jeg kan fint stå på hænder med knæene mere på ydersiden af overarmen, hvor jeg kan presse imod knæene, men når jeg samler benene mere og knæene lander mere på indesiden af armen, synes jeg ‘bare’ jeg borer knæene ind i overarmen. Håber det giver mening:)

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Vejen til håndstand