SLEEPING BEAUTY

‘Sleeping Beauty’ er et 4-ugers yogaforløb, til dig der oplever søvnproblemer
Er du træt af ikke at sove igennem hele natten? Kæmper du med mange opvågninger eller har du svært ved at falde i søvn? Drømmer du om at vågne om morgenen og føle dig udhvilet og klar til dagen?

Så er vores forløb ‘Sleeping Beauty’ netop til dig!

Uanset om dine søvnudfordringer skyldes uro i kroppen, tankemylder, stress eller et belastet nervesystem, får du i Sleeping Beauty særligt tilrettelagte yogaprogrammer som giver dig en bedre nattesøvn.

Hver aften sender vi dagens yogaprogram til din mail, så du kun skal trykke play, hoppe på yogamåtten og langsomt lade roen sænke sig over din krop og dit sind.

‘Sleeping Beauty’ er for dig der: 

  • Har svært ved at falde i søvn
  • Har mange opvågninger i løbet af natten
  • Er træt af at vågne om morgenen og føle dig mere træt, end da du gik i seng
  • Har tankemylder
  • Har uro i kroppen om natten
  • Er træt af velmenende søvn-råd, som er mere til besvær end til gavn

Sådan er forløbet opbygget
Når du tilmelder dig ‘Sleeping Beauty’ modtager du hver aften kl. 19 i 28 dage en mail med et udvalgt yogaprogram, som du skal lave inden sengetid. 

Hvor lang tid skal jeg bruge dagligt?
De daglige videoer varierer i længde mellem 10 og 30 minutter. Du skal lave videoerne inden sengetid – om det bliver lige inden eller lidt tidligere på aftenen, er op til dig. Videoerne indeholder ikke komplicerede flows eller højt tempo – du kan i stedet se frem til programmer med fokus på afspænding og nærvær.

Hvem kan være med på forløbet?
Alle kan følge dette forløb. Du skal kun bruge et medlemskab af Yogavivo, en yogamåtte og eventuelt nogle puder og tæpper til at gøre din yogapraksis ekstra rar og behagelig.

Hvorfor sover jeg dårligt om natten?
De fleste af os har oplevet perioder med dårlig søvn. Nogle gange er det kortvarigt, mens det andre gange kan blive en længerevarende problematik, som kan sætte dybe spor fysisk og mentalt.

Nogle af de typiske årsager til søvnproblemer er stress og dertilhørende tankemylder og uro. Det kan både gøre det svært at falde i søvn, men kan også føre til mange opvågninger om natten. Også hormonelle forandringer som menopause eller graviditet kan have stor betydning for din søvn. Mange oplever også, at deres søvnkvalitet afhænger af, hvor de er i deres cyklus.

Hvordan kommer jeg til at sove bedre?
Uanset, hvad årsagen til dine søvnproblemer er, har vi lavet ‘Sleeping Beauty’-forløbet til at hjælpe dig. I stedet for et kortvarigt forløb af blot nogle få dage, har vi sat et fire-ugers program sammen, som med blid og afspændende yoga går i dybden og hjælper dig til mere ro både fysisk og mentalt.

Sådan forbedrer yoga din søvn
Der er lavet mange studier om sammenhængen mellem yoga og forbedret søvnkvalitet. I et studie berettede over halvdelen af deltagerne en betydelig bedre søvnkvalitet, mens 85 % oplevede mindre stress. Yoga forbedrer søvnen ved at øge kropsbevidstheden, afhjælpe rastløse ben og ved at hjælpe krop og sind ind i en naturlig hviletilstand gennem vejrtræknings- og mindfulness-teknikker.