Slap af, video 2 af 5

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 11 min
 • Underviser : Birgitte Gorm Hansen
 • Tema : Afspænding & restitution / Mindfulness
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Dynamic yoga / Meditation
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne klasse er nummer 2 i forløbet ”Meditation uden præstation”. Uanset hvilken form for meditation du praktiserer, kan det at slippe unødvendige spændinger, være et rigtigt godt sted at starte. Denne praksis inviterer dig til, at afspænde vitale områder i kroppen der påvirker dit nervesystem. Du kan vælge, at afslutte din praksis når instruktionen stopper. Eller gå dybere ved at blive siddende på egen hånd, så længe du har lyst. Klassen demonstreres siddende i en lænestol, men du kan også vælge at bruge meditationspude, tæppereller klodser til at sidde på.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

  1. Post
   Author

   Hej Katrine
   Tak for sød feed back. Vi kigger på hvorfor den ikke dukker op under meditaiton. Jeg gætter på kategorien ikke fandtes da jeg indspillede klassen da det den første meditationsserie vi lavede på Yogavivo. Fedt du lige siger det, vi løser mysteriet asap. KH 🙂

 1. Tusind tak for en helt rolig og lowkey tilgang til meditationen. Du inviterede min krop til at slappe af – og da jeg har kæmpet med smerter og uro de sidste dage, var jeg i tvivl, om kroppen kunne. Men det kunne den. Nu kilder det i hovedbunden og jeg kan mærke spændinger slippe. TAK!

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Meditation uden præstation