Skab plads til dig

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 21 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Flow / Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Velkommen til en kort flow-sekvens, der går dybt i hofterne. Fokus er på at skabe plads til bare at være, mærke og nyde kroppen og de flydende bevægelser. Arbejdet med hofterne kan være intenst, så det er vigtigt, at du giver dig selv lov til at bakke lidt ud, hvis du har brug for det. Der er ingen guidet afspænding, så sæt 5-10 minutter af til afspænding på egen hånd.
Videoen er den femte i forløbet “Du skønne kvinde“.

16 KOMMENTARER

KOMMENTARER 16

 1. Hej Stina.
  Håber du snart laver flere videoer af ca. 20 min. varighed. Jeg mangler én til at have en til hver dag i ugen. Det ville også være fint med lidt variation. 20 minutter passer fint ind i min morgenrutine og jeg oplever, at det er med til at holde mig i form. Det er skønt at kunne lege fysisk på gulv og trampolin m.v. med mine små børnebørn!

  Jeg gider ikke lære serierne udenad, og det er nok også lidt svært for mig, selvom jeg sagtens kan lave øvelserne. Instruktion skal der til, så kan jeg også lade tankerne få frit løb imens.

  Når jeg er vant til dine præcise og velformulerede instruktioner er det svært at finde en anden instruktør. Du har også en behagelig og positiv personlig udstråling. Jeg gider godt at “have besøg af” dig stort set hver morgen mens jeg langsomt tager hul på dagen.

  Jeg synes bedst om de videoer, der kun handler om yoga. Respekt for personlig udvikling. Men det klarer jeg selv. Har været igennem en del af den slags i mine 66 år (og også forsøgt at sætte noget i gang hos andre).

  Bedste hilsner

  Lise

  1. Post
   Author

   Kære Lise.

   Tusind tak for ordene!

   Jeg er glad for at vide, at du har glæde af mine videoer og vil meget gerne lave flere af den slags, du bruger mest.

   Det er i hvert fald noteret her, og så håber jeg snart at få mulighed for at optage nyt 🙂

   Hav en dejlig dag.

   Kh
   Stina

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Du skønne kvinde!