Skab fred indeni – praksis

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 36 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Afspænding & restitution / Åndedræt & Pranayama
 • Niveau : Begynder / Let øvet
 • Yogastil : Vejrtrækning
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Vejrtrækningen bliver som regel anset for den hurtigste måde at regulere det autonome nervesystem og skabe fred indeni. I denne praksis, som er en del af forløbet ‘Vejrtrækningen – en nøgle til fred og livskraft’, guider Simon dig igennem en sekvens af fem vejrtrækningsteknikker, som er designet til at virke beroligende. Hvis du har lyttet til den forudgående talk i forløbet, vil du kunne genkende de forskellige virkemidler, der ligger i hver af teknikkerne.

13 KOMMENTARER

KOMMENTARER 13

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 1. Helt fantastisk session. Jeg laver den med min 5-årige søn ved sengetid. Det får alle dagens spændende oplevelser i det nye skoleliv til at træde i baggrunden. Og så bliver der plads til afspændingen og freden indeni. Det er simpelthen så dejlig en måde at putte ham på. Jeg har mit helt eget fokus på voksenmåden, men det giver helt igennem mening for min søn også. Så mange tak for videoen her, Simon

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  2. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Jeg beklager meget, at jeg ikke svarer før nu. I forbindelse med redigeringen af min nye bog, fik jeg så travlt, at jeg kom helt ud af vanen med at tjekke beskeder på YogaVivo. Tak fordi du skrev. Namaste!!

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Vejrtrækningen - en nøgle til fred og livskraft