Skånsom bækkenvenlig gravidyoga

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

  • Tid : 21 min
  • Underviser : Helene Feilberg
  • Tema : Hensyntagende yoga & yogaterapeutik / Gravidyoga
  • Niveau : Begynder
  • Yogastil : Gravid Yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne korte yogasession for gravide er skræddersyet til dig, som måtte havde forbehold i form af sensitivitet eller smerter i bækken, SI-led, symfyse/kønsben mv. eller til dig, som er begynder. Vi laver ingen udadrotationer i hofterne eller skæve løft. Generelt er det en meget mild og rolig session. Vi anbefaler, at du laver en afspænding efter endt yogasession. Der er flere forskellige afspændinger at finde her på Yogavivo. Bemærk; måske har du brug for at ligge på siden i afspændingen. God fornøjelse!

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

  1. Det er en dejlig og overskuelig sekvens, og kroppen har det så rart efterfølgende. Jeg kunne trænge til mere udstrækning eller afspænding af baglårene. Mine muskler er så stramme, og de kalder nærmest på at blive strukket ud. Samtidig er min lænd så spændt, at jeg nærmest ikke kan sidde på numsen med benene foran mig (som i et par af øvelserne).

  2. Har lige lavet denne efter en aften med ondt i bækkenet. Hvor var det en behagelig og lettende oplevelse. Lækkert med en modificeret solhilsen. Den kommer jeg til at lave meget fremover

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Helene Feilberg