Selvkærlig meditation

 • Tid : 16 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Farvel stress / Mindfulness
 • Niveau : Begynder / Let øvet / Øvet / Øvet+
 • Yogastil : Meditation
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Når du er ramt af stress, er det så vigtigt, at du stopper med at slå dig selv i hovedet med skyld, skam og mindreværd. Tak i stedet dig selv for at reagere sundt på en påvirkning, der er usund. Og overøs dig selv med kærlighed og selvomsorg. Det er præcis, hvad den her meditation er lavet til at hjælpe dig med. Kast dig ud i den med åbenhed og se, hvad der sker. Meditationen er en del af forløbet “Førstehjælp til dig, der er stressramt” og anbefales i alle faser af dit stressforløb. Du har muligvis brug for en yogapølle eller pude at side på.

17 KOMMENTARER

KOMMENTARER 17

 1. Kære Stina

  Tusind tak for en vidunderlig meditation, den hjælper mig til endelig at høre, hvad min krop råber til mig, og når meditationen er slut føler jeg mig fuld af kærlighed og glæde

  Kærlig hilsen Karin

  1. Post
   Author

   Selv tak Karin.

   Hvor er det dejligt, at meditationen har den effekt på dig.

   Det var præcis min intention med den, så det gør mig glad, at du skriver.

   Kærlig hilsen
   Stina

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Hej Johanne.

   Det er jeg glad for at vide.

   Selvom det er noget tid siden, du har skrevet, håber jeg at du stadig kender vejen til accept og tilgivelse.

   Kærlig hilsen Stina

 2. Tak for en dejlig og varm meditation. Jeg tager den som en del af et hjemme retreat, mens familien er afsted på ferie.
  Og det har givet rum til at lade mig berøre af denne meditation. For kontakten med, at åbne op og give plads til alt det, der nogle dage føles så forkert – den rørte mig til tåre. Tristhed blandet med ‘du er god nok’. Det er helende for mig.
  Namaste

  1. Post
   Author
 3. Tak Stina for en god meditation. Jeg fik svaret, at mine skuldre har brug for noget daglig æltning for at få blødt op, så det må jeg jo fortælle min mand, at du har instrueret mig i:-)

  hilsen Sidsel

  1. Post
   Author
 4. Kæreste Stina

  Af hjertet tak for en meget dejlig og meget vigtig meditation for mig. den gav mig lige hvad jeg har brug for lige nu. Den vil jeg lytte til ofte. Det tror jeg vil være utroligt godt for mig. Jeg vil sige til mig selv at der er intet galt med dig. tak for at minde mig om det.
  Mange tak.

  Kærligst Carina

 5. Jeg synes det var en rigtig dejlig meditation. Den var brugbar for mig, som har været igennem en ulykke, som har medført både kroniske smerter og en stresset krop. Det var en rar måde at arbejde med lige præcis det, jeg har svært ved at acceptere.
  Lige nu har jeg en følelse af ro og håb 🙂
  Tak, nameste

  1. Post
   Author
 6. Blev lidt overrasket over at det første fokus er at finde det som jeg er mest utilfreds med og føle det i kroppen. Jeg er nok mere tilhænger af at positive tanker skaber positiv energi..

  1. Post
   Author

   Kære Sanja. Tak for din feedback. Jeg kan sagtens følge dig. Denne meditation er en del af min programserie til stressramte. Nu ved jeg jo ikke, om du selv er stressramt, men min egen oplevelse, da jeg var det, var at jeg ikke uden videre var i stand til at ændre mine negative tanker eller ubehag til noget positivt. Og det blev frustrerende for mig, når jeg prøvede. Der kan være en del skamfulde og svære følelser forbundet med det at “gå ned med stress”, og min overbevisning er, at det først er, når vi tør mærke det og være med det, at vi kan nå frem til en form for accept, der gør os i stand til at transformere det. Det virker for mig, men det betyder bestemt ikke, at det virker for alle! Selvkærlighed for mig handler i høj grad om at være i stand til at rumme os selv, uanset hvordan vi har det eller hvad der fylder i os. Og det er grunden til at jeg har valgt at “bygge” meditationen op på den måde 🙂 Tak fordi du gav den et forsøg og fortsat rigtig god fornøjelse på Yogavivo! Kærlig hilsen Stina.

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Førstehjælp til dig, der er stressramt