Sådan bruger du forløbet “Bækkenbund til nybagt mor og nybagt krop”

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

 • Tid : 1 min
 • Underviser : Louise Timm
 • Tema : Efterfødsel
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Hør Louise her fortælle, hvordan du får mest mulig ud af forløbet “Bækkenbund til nybagt mor og nybagt krop“.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Avatar

  Hej Louise.
  Jeg er gravid i 10. uge, og vil gerne spørge dig, om det er en god idé at træne bækkenbunden, fx med dette forløb, igennem graviditeten også? Eller skal jeg først vente med dette til efter fødslen?
  På forhånd tak for dit svar.
  Venlige hilsner
  Sidsel

  1. Louise T Post
   Author

   Kære Sidsel

   Tak for din besked.

   Du kan godt træne din bækkenbund i løbet af din graviditet, så du får kontakt til området og til sener og muskler omkring bækkenbunden.
   Det er min erfaring, at hvis man som gravid har en fornemmelse og ide om hvordan man gør og hvordan det føles at få fat i bækkenbunden, så kan det være
   ” lettere” at finde tilbage til bækkenbunden efter fødslen.

   Når du laver sekvenser for gravide, her på yogavivo, så får du også i diverse stillinger fat i din bækkenbund, den er måske bare ikke italesat i sekvensen, men den får du trænet også.
   Så jeg vil forsætte med at lave sekvenser for gravide og dernæst tage dig tid til at bruge 3 – 5 min eventuelt 3 gange om uge, hvor du ligger dig ned på siden og rolig og finder og slipper bækkenbunden.

   Lad mig vide hvordan det lander for dig.

   Jeg ønsker dig en vidunderlig graviditet og skøn fødsel.
   Kærligst
   Louise

   1. Avatar

    Hej Louise.
    Mange tak for dit udførlige svar.
    Jeg håber, det er ok, at jeg stiller dig endnu et spørgsmål Jeg har flere steder læst en anbefaling om, at man først påbegynder gravidyoga fra uge 12 eller uge 14. Hvad er årsagen til det? Skal anbefalingen forstås som om man slet ikke skal dyrke yoga indtil da, eller handler det bare om, at man indtil da fint kan dyrke “almindelig” yoga uden særlige skånehensyn?
    Jeg er som sagt selv i uge 10. Jeg har i andre perioder af mit liv dyrket yoga og havde tænkt, at jeg gerne ville i gang med det igen allerede nu og så fortsætte resten af graviditeten. Det er ved at være et par år siden, at jeg sidst gjorde det realmæssigt. Jeg har prøvet dine programmer nogle gange den sidste uge og været rigtig glad for det. Jeg er dog kommet i tvivl, om jeg bør fortsætte, efter at have læst disse anbefalinger ang. uge12/14.

    1. Louise T Post
     Author

     Kære Sidsel

     Nu ved jeg ikke hvor du har læst det henne, men grænsen uge 12 – 14 kan være sat for at passe på dig, for det er i første trimester at man som kvinde og gravid skal have lov til at lande i sin graviditet og det at være gravid. Og med den levevis vi har, så kræver det tid til at omstille sig og det har man ofte gjort lidt mere når man er i uge 12 og frem. For det er her man er gravid, men ikke synlig gravid, og det er her at man til almindelig yogaklasser nogen gange kan få lavet en stilling som ikke føles helt god eller rar, netop fordi man har en baby i maven og lige skal bruge tid til at tilpasse sig.

     Som gravidyogalærer, vil jeg sige at du godt kan lave de programmer jeg har lagt op her, men at du forsat skal lytte efter, hvis der er noget som ikke er rart eller stritter, så skal du lave være med at lave stilligen.
     Med hensyn til almindelig yoga, der skal du fortælle underviseren at du er gravid, så du får det sagt og underviseren ved det.

     Jeg ønsker dig en skøn graviditet
     Kærligst
     Louise

 2. Avatar

  Hej.
  Vil denne serie være god til at styrke underlivet, jeg føler slap og tyngde i underlivet, jeg har ikke livmoder og æggestokke.
  Mvh. Lone

  1. Louise T Post
   Author

   Kære Lone R.

   Jeg har først fået din kommentar nu, så bedre sent end aldrig.

   Som udgangspunkt kan du godt lave sekvensen, men grundet din beskrivelse af det du oplever i dit underliv, så vil jeg anbefale dig først og fremmest at gå til en god gynækolog med speciale i kvinder, før du går videre med øvelserne.
   Venligst
   Louise

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Bækkenbund til nybagt mor og nybagt krop