Så slap dog af!

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

  • Tid : 7 min
  • Underviser : Janni Ide Daugaard
  • Tema : En kort pause / Rolig & langsom
  • Niveau : Let øvet
  • Yogastil : Hatha yoga / Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Jeg ved ikke, om du er stødt på den der ‘mere, bedre, hurtigere’ mentalitet. Jeg møder den i hvert fald jævnligt i min hverdag. Derfor har jeg lavet et lille yogahack, som hjælper mig med at komme i kontakt med dens søster ‘mindre, langsommere, rarere’. Hvis du ruller yogamåtten ud, viser jeg dig hvordan. Du skal ikke bruge noget udstyr.

1 KOMMENTARER

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Janni Ide Daugaard