Rotationer i armene

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 19 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke / Yoga teknik
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne session er video 5/10 i forløbet “Yogateknik der løfter din praksis“. Rotationer af arme og skuldre er et emne, som ofte skaber forvirring og frustration. I denne video vil Simon forklare, hvad vi mener med henholdsvis indadrotation og udadrotation af skulderleddet. Han vil desuden forklare, hvorfor udadrotation normalt er ønskværdigt, og hvordan du samtidig skal være i stand til at lave indadrotation af underarmene. Leg med og få styr på rotationerne én gang for alle. Det kan være rart at have et tæppe og to blokke til denne workshop, men det er ikke en nødvendighed.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

 1. Det er ren guf til en nybegynder som mig. Jeg kan få hælene helt ned i gulvet nu og oplever mere plads i over skuldrene. Namaste.

  1. Post
   Author
 2. Tak for en rigtig spændende video. Er det sandt at min tommer finger bliver “numb” når jeg drejer skuldre udad og håndflade indad? Jeg tror jeg kan mærke at jeg har gjort det rigtigt men vil lige høre om “numbness” er en god tegn

  1. Ny på yogavivo.
   Kan varmt anbefale det til andre, der er noget for enhver smag og styrke mm. Og det giver så megen mening med dine videoer om teknik, jeg mærker tydeligt forskel når jeg gør det rigtigt , tak for del. Bh. Anni

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yogateknik der løfter din praksis