RESTART & RESHAPE

‘Restart & reshape’ er et 3-ugers træningsforløb der strammer op, styrker og giver energi.

Vil du gerne føle dig tilpas i din krop? Og er du klar til at komme ind i en god træningsvane med et forløb, hvor træningen er effektiv og nemt kan passe ind i hverdagen?

Så er ‘Restart & reshape’ for dig!

Vi har har sammensat et 3-ugers forløb, som giver dig resultater uden at du skal overtræne, sulte dig selv eller drøne ud af døren til træning.
Du træner dagligt i blot 15-20 minutter, og du kan gøre det når som helst på dagen. Når de tre uger er slut, vil du have en mere tonet krop, og du vil føle dig stærkere og have mere energi.

Hver dag i 3 uger modtager du en mail fra os med den daglige træningsvideo. Du skal ikke gøre andet end at trykke play og hoppe på træningsmåtten!

‘Restart & Reshape’ er for dig der: 

  • Vil have fuld valuta for den tid, du bruger på træning – slut med at træne i øst og vest uden resultater! Vi sørger for progression og at du får trænet både styrke og puls.
  • Har lyst til at træne på en måde, der gør træningen til noget, du ser frem til
  • Vil motiveres og inspireres undervejs, så du kan holde snuden i trænings-sporet
  • Vil have en mere tonet, spændstig krop
  • Har lyst til den der lækre fornemmelse af at have det godt med og i sin krop – og opleve hvordan effektiv træning smitter af på overskuddet i din hverdag

Det lyder godt! Men er det noget for mig?:
Har du lyst til og mod på at prøve noget nyt og få opbygget en god træningsrutine, er ‘Restart & reshape’ forløbet for dig.
Forløbet er sammensat, så alle niveauer kan være med og kan udvikle sig i løbet af de tre uger.

Skal jeg bruge noget udstyr?
Nej, du skal ikke ud og investere i noget nyt – et medlemskab af Yogavivo er alt, du har brug for.

Hvor lang tid skal jeg bruge?
Du bruger dagligt 15-20 min. på træning i 3 uger. 3 uger er ikke en mirakelkur, men det er en bæredygtig måde at få taget et skridt til at opnå det, som du virkelig ønsker – både fysisk og mentalt.

Hvem er underviserne?
I forløbet følger du træningsvideoer fra Henriette Jensen, Christine Bonde, Sidsel Godsk og Jeppe Skovgaard.