Rank og værdig – for modne kvinder

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 29 min
 • Underviser : Ene Ravn
 • Tema : Kropsholdning & alignment / Senioryoga
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Efterhånden som vi bliver ældre, falder vores krop naturligt lidt sammen. Dette program fokuserer på stillinger, der understøtter en god holdning. Ikke bare fordi det ser godt ud, men fordi det får os til at have det godt. En god holdning påvirker vores vejrtrækning og vores måde at være i verden – særligt vores følelse af åbenhed, styrke og værdighed.

17 KOMMENTARER

KOMMENTARER 17

  1. Post
   Author
 1. Tak for dine bløde, men styrkende sessioner. Din bløde stemme og guidninger vækker mine sanser om morgenen. Jeg skifter mellem flere af dine programmer.

 2. Kære Ene .
  Jeg er blevet ekstra begejstret for YogaVivo pga jeg nu også har stiftet bekendtskab med din viden og guiden på Yoga Vivo. Tak .
  Det har bl.a. medvirket til en erkendelse af at jeg som 70 plus gør det bedste for min krop ved også at benytte dine gode videoer i min yoga praksis . Jeg nyder dem.
  Kh. Inge

  1. Post
   Author

   Kære Inge. Tusinde tak for din fine kommentar – den blev jeg rigtig glad for at læse. Det er så dejligt at høre, at du nyder din yogapraksis. Rigtig god fornøjelse fremover. Kh Ene

  1. Post
   Author

   Kære Laura. Hvor er det dejligt at høre at høre, at du mærker effekt af sekvensen længe efter, at du har afsluttet din praksis! Det er jo netop dér det giver mening – at vi dyrker yoga på måtten for at lade det brede sig ud i vores liv udenfor måtten. Tusinde tak for din kommentar:-)

  1. Post
   Author

   Hej Monica
   Hvor dejligt at høre, det bliver jeg rigtig glad for. Ja, er det ikke vildt og fantastisk at dét, vi gør med vores krop, påvirker vores humør så meget?
   Kh Ene

   1. Jo, det er fantastisk – og tankevækkende, ift. hvor lidt vi ofte gør med vores krop. Eller hvor meget, som i diverse former for hård træning. Din sekvens her var lige tilpas for mig, der hvor jeg var. Dejligt :o)

  1. Post
   Author
 3. Jeg er ny på yogavivivo, men er sikker på at det bliver et langt bekendtskab. Er rigtig glad for denne træning, som passer super godt til min alder (50 + ).Skøn og behagelig måde at bygge styrke og smidighed ind i kroppen. Er lagt under favoritter.

  1. Post
   Author

   Hej Lone. Velkommen til Yogavivo:-) Hvor er det dejligt, at du giver dig tid til at skrive. Jeg er glad for, at denne video giver mening for dig og ligefrem er rubriceret som favorit. Fortsat rigtig god fornøjelse med træningen.
   Varm hilsen Ene

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ene Ravn