Rank og værdig – for modne kvinder

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem på Yogavivo. Få 7 dage gratis adgang nu.

Når du er logget ind, kan du nyde ubegrænset yoga med over 1000+ yogavideoer.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Ingen binding.

Er du medlem allerede, så klik her for at logge ind
Tid 29 min
Underviser Ene Ravn
Tema Kropsholdning & alignment / Senioryoga
Niveau Let øvet
Yogastil Vinyasa yoga
FavoriteFavorit Føj til kalenderKalender
Tid: :

Efterhånden som vi bliver ældre, falder vores krop naturligt lidt sammen. Dette program fokuserer på stillinger, der understøtter en god holdning. Ikke bare fordi det ser godt ud, men fordi det får os til at have det godt. En god holdning påvirker vores vejrtrækning og vores måde at være i verden – særligt vores følelse af åbenhed, styrke og værdighed.

7 KOMMENTARER

KOMMENTARER 7

 1. Avatar
  1. Avatar Post
   Author

   Hej Monica
   Hvor dejligt at høre, det bliver jeg rigtig glad for. Ja, er det ikke vildt og fantastisk at dét, vi gør med vores krop, påvirker vores humør så meget?
   Kh Ene

   1. Avatar

    Jo, det er fantastisk – og tankevækkende, ift. hvor lidt vi ofte gør med vores krop. Eller hvor meget, som i diverse former for hård træning. Din sekvens her var lige tilpas for mig, der hvor jeg var. Dejligt :o)

 2. Avatar
  1. Avatar Post
   Author
 3. Avatar

  Jeg er ny på yogavivivo, men er sikker på at det bliver et langt bekendtskab. Er rigtig glad for denne træning, som passer super godt til min alder (50 + ).Skøn og behagelig måde at bygge styrke og smidighed ind i kroppen. Er lagt under favoritter.

  1. Avatar Post
   Author

   Hej Lone. Velkommen til Yogavivo:-) Hvor er det dejligt, at du giver dig tid til at skrive. Jeg er glad for, at denne video giver mening for dig og ligefrem er rubriceret som favorit. Fortsat rigtig god fornøjelse med træningen.
   Varm hilsen Ene

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ene Ravn