Rabataftaler


Bering Travel – aktive ferier

Spar 500 kr. på din aktive ferie med Bering Travel. Du finder et bredt udvalg af aktiviteter, der blandt andet omfatter yoga, windsurfing, kitesurfing, bjergbestigning og dykning.

Bering Travel er et dansk rejsebureau, der siden 2011 har hjulpet vores kunder fra hele Skandinavien med at få gode rejseoplevelser.

Når du rejser med Bering Travel, vil du opleve, at vi gør vores yderste for at servicere dig – lige fra du besøger vores hjemmeside første gang til du kommer hjem fra din rejse.

Når det er din ferie, det drejer sig om, er det nemlig vigtigt, at du føler dig godt informeret og godt hjulpet. Du er derfor altid velkommen til at ringe eller skrive til os inden, under eller efter rejsen.

Hos Bering Travel har vi specialiseret os i aktive rejser. Det vil sige, at alle vores rejser på den ene eller den anden måde byder på aktive oplevelser. Nogle af vores rejser henvender sig til dig, der dyrker en af de aktiviteter, vi udbyder på højt niveau, mens andre er for dig, der gerne vil på en aktiv ferie , hvor du udover at komme til et lækkert feriemål udfordrer dig selv med nye spændende aktiviteter og møder nye mennesker.

Vores udbud af aktive rejser omfatter yoga, surfing, windsurfing, kitesurfing, trekking, bjergbestigning, havkajak og dykning.

Som medlem af ClubVivo får du 500 kr. i rabat på din næste ferie med Bering Travel. Oplys rabatkoden i kommentarfeltet ved bestilling!