Quick fix for skuldre og nakke

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

 • Tid : 21 min
 • Underviser : Birgitte Gorm Hansen
 • Tema : Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke / På kontoret
 • Niveau : Uden niveau
 • Yogastil : Yoga Lab
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Dette er den 3. video i forløbet “Skærmfix – korte pauser i arbejdstøjet“. Vi tager os blidt og kærligt af de ubalancer, der ofte ligger bag de berømte ”kontorskuldre”. Vi bruger væggen til at forløse fascierne (en del af bindevævet) i arme, skuldre og brystkasse, for at slippe unødvendige muskelspændinger i dette område. Vi vækker de ”sovende” muskler, som hjælper med at bære skuldrene, til live. Klassen giver støtte, aflastning og vitalitet til nakke og skuldre. Du skal bruge minimum 1 meter fri væg og et par sammenrullede sokker eller en bold på størrelse med en tennisbold.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

 1. Avatar
 2. Avatar

  Tusind tak, Birgitte, øvelserne reducerede mine skuldre- og nakkespændinger vældig meget. I det hele taget er jeg meget glad for din nærværende, indfølende og respektfulde måde at instruere på. Glæder mig til mange af dine klasser. Kærlig hilsen Susanne K.

  1. Birgitte G Post
   Author

   Ja, i sidste uge fik jeg ballade med højre skulder efter en marathon foran computeren. og det slår mig at de her øvelser virkelig er vanvittigt effektive. Flere af dem kommer fra bevægelsessystemet Fascial Flow, krydret med lidt Yoga Somatics. mega fede tilgange til yoga som jeg er meget inspireret af for tiden.
   KH B

 3. Avatar
  1. Birgitte G Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Skærmfix - korte pauser i arbejdstøjet