Pleaseren

 • Tid : 29 min
 • Underviser : Janni Ide Daugaard
 • Tema : Flow
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne klasse er en del af forløbet “Bliv ven med dig selv” og kan bruges som fysisk workout, og indeholder samtidig en invitation til et ekstra lag af praksis, hvor du begynder at observere forskellige aspekter af din personlighed. Ét af disse aspekter er “Pleaseren”, som er den del af din personlighed, der gerne vil gøre det så godt som muligt, gøre alle glade og som forsøger at leve op til en masse normer, som du tror, du skal eller bør leve op til. På denne klasse vil vi arbejde med mantraet: “Hvad har jég lyst til?” Klassen er en simpel flow sekvens, som vi sammen gentager nogle gange, indtil din krop husker den. Derefter vil der være en invitation til at gentage sekvensen, men give den dit personlige udtryk. Hvad har dú lyst til? Hvad kalder dín krop på? Hvilken historie vil dú gerne fortælle? Klassen afsluttes med Savasana.

7 KOMMENTARER

KOMMENTARER 7

  1. Post
   Author
 1. Jeg har lavet denne før, og jeg kan rigtig godt lide den… Den tricker mig på så mange måder, men når videoen er slut, så er jeg faldet til ro og klar på at arbejde med det, som kom til bevidsthed.
  Tak

  1. Post
   Author

   Mange tak fordi du deler din praksis Carina. Det er rart at få feedback på hvordan du oplever klassen, nå jeg nu ikke er i samme fysiske rum som dig og de andre yogier.

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Bliv ven med dig selv