Pilates – den hemmelige trylleformular

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 17 min
 • Underviser : Ditte Parby
 • Tema : Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke / Slank & fit
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Pilates
 • Fokus : Core / Mave-balde-lår / Ryg
 • Intensitet : Lav
 • Træningstype : Pilates
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Når din kernemuskulaturen er stærk og balanceret, bliver du rankere, får en finere positur og en fladere mave. I dette program, som er en del af forløbet ‘Face & Body Vitality’, går vi dybt ind og styrker den tværgående mavemuskel, der ligger dybere end den lige og de skrå mavemuskulatur. At træne den tværgående mavemuskel sammen med den lige og skrå mavemuskulatur er den hemmelige trylleformular i jagten på den flade, stærke mave! Den tværgående mavemuskel har nemlig en stabiliserende effekt for hele din torso, den understøtter dine indre organer, bækkenbunden og rygsøjlen. Programmet kan med fordel trænes 2-4 gange om ugen og som supplement til anden yoga- eller træningspraksis. Du skal bruge en måtte og et tæppe.

18 KOMMENTARER

KOMMENTARER 18

 1. Hej Ditte hvor er det skønt med mere pilates. Du bruger ordet forbered, er det en spænding i maven/træk navlen mod rygsøjlen og op? Tak for alle dine dejlige øvelser

  1. Post
   Author

   Kære Birgitte

   Jeg er glad for, at du nyder mine pilatesprogrammer. Ja – lige nøjagtig. Med ‘forbered’ mener jeg at aktivere de centrale muskler.

   Kærligst,
   Ditte

  1. Post
   Author
 2. Kære Ditte
  Vikelig fin sekvens. Tak for den. Er der mon planer om mere fokus på pilates her på sitet?
  Det kan jeg ikke være den eneste der savner 😉
  Mvh Anne

  1. Post
   Author

   Hej Anne
   Hvor er det skønt at høre, at du er glad for denne sekvens. Ja, der kommer nogle flere pilates-videoer med mig inden længe. Du er også altid velkommen til at skrive til Yogavivo kundeservice, hvis der er programmer eller træningsformer, du savner.
   Kærligst
   Ditte

 3. jeg er lidt usikker på hvad der menes med en skål under navlen. ER det det med at forestille sig at maveflæsket kommer i klemme i en lynlås?
  bhfie

  1. Post
   Author

   Hej Fie

   Godt du spørger. Hvis nu du forestiller dig, at du tipper dit bækken således, at din navlen søger nedad, og maven ligesom udgør en dyb tallerken. I pilates arbejder vi meget med billeder og visualiseringer, og hvis dette billede ikke virker for dig, så kan du forestille dig, at du tipper dit bækken i en sådan grad, at hele lænestykket forenes med jorden under dig – som kunne du med lænden slå rødder mod jorden. Når du tipper dit bækken i en rygliggende stilling, kan du se for dig, at du ligesom krøller dit haleben opad mod himlen.

   Kærligst
   Ditte

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
   1. Post
    Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ditte Parby