Pas på tankemylderet

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 33 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Afspænding & restitution / Farvel stress
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Alt for mange mennesker går rundt med et sind, der er gået i selvsving med bekymringer og trouble shooting. Når det sker, minder tankerne os konstant om alt det, vi skal have styr på og alt det, der kan gå galt. Når tankerne kører derudaf på den måde, kan det være svært at finde ro, og vi kan direkte føle os ”taget til fange” af vores egne tanker. Dette program er en kraftfuld måde at komme ud af hovedet og helt ned og mærke jordforbindelsen. Det er en del af forløbet “Pas på dig selv

14 KOMMENTARER

KOMMENTARER 14

  1. Post
   Author
 1. Hej Simon
  Denne her er min absolutte favorit til at komme fra hovedet og ned i kroppen – jeg bliver så fokuseret på vejrtrækning i kombination med at udføre det i slow og at mærke fødderne – så det er som om jeg svæver når sekvensen er færdig.

  Tak for dig og tak for denne guidening.

  kh Jane

 2. Dejligt mundfuld og afslappende sekvens med nøje afmålte instrukser. Jeg har brugt den som aften-afspænding og det er altid en meget stor fornøjelse at blive guidet af dig Simon.

 3. Godmorgen Simon jeg er rigtig glad for din video som jeg bruger flittigt . Lige nu er den også inspiration til min opgave jeg skal aflevere til min afsluttende eksamen til yoga lærer .
  Du siger i denne video og i din bog ” nærmere noget” low lunge når du omtaler den stilling hvor du har forreste ben bøjet og bagerste strakt . Jeg er nu i tvivl om High lunge og Low lunge . Kan du hjælpe ?

  1. Post
   Author
 4. Faaantastisk afslappende! Kunne mærke min krop stadig knirket efter morgen yoga og ikke gad et fuldt yoga pas igen, det var lige det her program den/jeg havde brug for.

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Pas på dig selv