Pas på din ryg

 • Tid : 23 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Hensyntagende yoga & yogaterapeutik / Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

“Ondt i ryggen” er folkesygdom nummer ét i Danmark, og Simon deler her sine greatest hits til at passe på ryggen. I løbet af programmet skal du aktivere de muskler, som (sædvanligvis) ikke laver nok, og du skal udspænde de muskler, der (sædvanligvis) laver for meget. Desuden skal du lave nogle teknikker, som har til formål at slippe spændinger omkring hofterne, hvilket virker forløsende for lænden. Til denne klasse skal du bruge en blok, en pølle og et bælte.
Videoen er en del af forløbet “Pas på dig selv“.

19 KOMMENTARER

KOMMENTARER 19

  1. Post
   Author
 1. Tak for magi!
  Jeg har i nogle uger været ramt af meget ondt i ryggen, enkelte dage så slemme, at jeg ikke kunne gå… I sidste uge lykkedes det mig at komme på måtten og lave dette program, – som jeg efterfølgende har gjort hver anden dag. Og smerterne er næsten forsvundet. Tak, Simon 🙂

 2. Tusind tak, virkelig relevant og hjælpsom. Den her vender jeg tilbage til jævnligt, ligesom Simons øvrige klasser, som jeg hver dag skifter mellem. Kh Elin

 3. Tak for de gode øvelser og masser af nyttig viden, som gør os mere bevidste om uhensigtsmæssighederne i vores dagligdag. God søndag!

 4. Godmorgen Simon.
  Min ryg er skæv, slidt, modicforandringer i lænd og nakke, forsøger med denne frekvens, og hvor er den god, jeg mærker let følelse i kroppen og senerne bliver strakt ud.
  Hvor jeg ellers har fået mere ondt efter træning har jeg mindre smerte efter denne. Glæder mig til at fortsætte. Taknemlig hilsen og god dag fra mig.

 5. Hej Simon

  Dejligt at få rettet sig selv ud efter et par dage, hvor man har ligget krummet sammen i sengen eller har siden og hængt i en stol, totalt tappet for energi. Så hvor heldigt er det lige, at I netop i dag, starter op på “Glad ryg og smuk holdning” – hvilket for mit vedkommende bare passer perfekt. En stille og rolig start på et garanteret godt forløb.

  Namesté

 6. Super godt program at komme i gang på… både i forhold til en længere pause fra den daglige yoga generelt og bare dagen i dag
  Tak!

 7. Tusinde Tak Simon for et godt rygprogram❤️ Er i Istanbul og må ligge på hotellet med næsten hold i lænden. Dit program var rart og giver mig håbJeg er dybt taknemmelig
  Kh Maria

 8. Hej Simon, tak for det!

  Børster tænder flere gange om ugen med dit rygprogram, dejligt. Quadriceps er dog stadig meget stramme og ømme. Kan du anbefale andre øvelser til dem? Pft.

  Kh Thomas

 9. Wuaaav!! Det er 3. gang jeg laver din korte rygsekvens – i dag i håb om at min slemme spændingshovedpine ville forsvinde. Og det gjorde den!! Tusind tak for et effektivt program, som jeg nu har erfaret både virker forebyggende, min også lindrende når der er spændinger i den øverste del af kroppen 🙂

 10. Hej Simon. Jeg er blevet trofast fan af dit rygprogram! God og præcis instruktion. Det er et relativt kort program men det har en super god effekt på min ryg og især min lænd. Jeg lavede det 3-4 gange ugentlig i 1 måneds tid til at starte med, men nu laver jeg det bare 2 gange ugentligt og det er nok til at holde min ryg 100% smertefri. Jubii og stor TAK! 🙂

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Pas på dig selv