Prøv for kr. 0,- i 14 dage – ingen bindingstid

 

  • 700+ videoer
  • Erfarne danske yogalærer
  • Yogavideoer på 5-90 minutterKøn:

  • 700+ videoer
  • Erfarne danske yogalærer
  • Yogavideoer på 5-90 minutter


O

På Yogavivo kan du betale med:Jeg accepterer forretningsbetingelserne


  • 700+ videoer
  • Erfarne danske yogalærer
  • Yogavideoer på 5-90 minutter
XKontrolcifrerne er typisk de tre sidste cifre i den talrække, der
står i underskriftsfeltet på bagsiden af kortet.
Kontrolcifrene er til for at øge sikkerheden.
X

Forretningsbetingelser ved køb af produkter og ydelser på Yogavivo

1. Generelt:

Jeg er inforstået med, at nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer bestilt via Yogavivo’s webshop. Betingelser gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og Yogavivo.

2. Forudsætninger:

Jeg kan kun handle i Yogavivo’s webshop, hvis jeg opfylder følgende betingelser. Jeg skal bekræfte, at jeg har gennemlæst forretningsbetingelserne, og at jeg er indforstået hermed, og jeg skal være mindst 18 år for at kunne handle på Yogavivo.

3. Bestilling af ydelser:

For at kunne gennemføre en bestilling af produkt hos Yogavivo beder systemet mig om at afgive oplysninger om mit navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og fødselsdag. Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle mine bestillinger og lave intern statistik på Yogavivo og vil ikke blive anvendt til andet formål eller videregivet til trediepart. Forud for afgivelse af bestilling, vil jeg på Yogavivo se en oversigt, der viser de varer, jeg har valgt samt prisen herfor og det samlede fakturabeløb (inklusive eventuelle leveringsomkostninger). Når jeg har afgivet min bestilling, og Yogavivo har registreret min indbetaling, modtager jeg på mail en ordrebekræftelse, som jeg anbefales at udskrive og opbevare som dokumentation for bestillingen.

4. Betaling:

Jeg er indforstået med, at betaling for produkter bestilt hos Yogavivo sker gennem BrainTreePayments (https://www.braintreepayments.com/), og at Yogavivo lever op til BrainTreePayments krav om sikkerhed.

5A. Fortrydelsesret/reklamation:

Jeg er indforstået med, at jeg har 14 dages fuld returret på køb af medlemsskab i Yogavivo købt direkte på Yogavivo’s hjemmeside. Dette gælder også et prøvemedlemsskab. Ved øvrige køb på hjemmesiden, herunder f.eks. e-bøger og live-arrangementer, gælder der særlige købsbetingelser, som fremgår i forbindelse med det enkelte produkt.

5B. Fortrydelsesret / reklamation i.f.m. velkomstgaver

Ved køb af medlemsskab som samtidig indeholder en fysisk velkomstgave såsom yogamåtte, bog, yogaklodser eller lignende, er der ikke returret på det køb i medlemsskabet, hvortil gaven er knyttet.

Eksempel: får du for eksempel en yogamåtte tilsendt som gave, når du tilmelder dig, kan du ikke få refunderet den første betaling hvortil måtten er tilknyttet. For efterfølgende betalinger gælder reglerne i punkt 5A.

Eksempel: får du for eksempel en yogamåtte tilsendt som gave og betaler kun porto, når du tilmelder dig, kan du ikke få refunderet portoen. For efterfølgende betalinger gælder reglerne i punkt 5A.

6. Ansvar i forbindelse med køb på og øvrig anvendelse af sitet:

Jeg er indforstået med, at Yogavivo ikke kan garantere, at webstedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Yogavivo kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v.

Yogavivo linker til andre sider, der ejes af trediepart. Jeg er inforstået med, at Yogavivo ikke kan stilles til ansvar for disse siders indhold.

7. Ansvar i forbindelse med enhver form for medlems-, kursus- og arrangementsaktivitet i Yogavivo:

Jeg er indforstået med, at Yogavivo på intet tidspunkt kan drages til ansvar for mit helbred, skader eller skavanker i forbindelse med eller som følge af undervisningen på kurset/onlineundervisningen på Yogavivo. Al deltagelse i undervisning, kurser og arrangementer afholdt af Yogavivo sker således på mit eget ansvar. Det er ligeledes mit eget ansvar på workshops osv. at informere om forhold såsom graviditet, hypermobilitet, sygdom, psykiske forhold eller lign., der kan have relevans i forhold til undervisningen. Det er også mit eget ansvar på kurser, arrangementer mv. at passe på egne sager, værdigenstande o.lign.. Som forældre har jeg ligeledes det fulde ansvar for mine medbragte børn ifm. arrangementer i Yogavivo. Yogavivo forbeholder sig ret til at flytte eller aflyse et kursus i tilfælde af for få tilmeldinger eller force majeure.

8. Copyright og samtykke:

Jeg er indforstået med, at Yogavivo har copyright på alle produkter på hjemmesiden med mindre andet er angivet. Det gælder således også navn, varemærker, logo, grafik, billeder, video, tekst og illustrationer o.lign.  

Har jeg deltaget i  videooptagelser til Yogavivo’s online undervisning, tillader jeg at Yogavivo har den fulde ret til at bruge materialet online på hjemmesiden og i diverse markedsføringssammenhænge. Endvidere er jeg indforstået med, at deltagelse i de gratis yogatimer i denne forbindelse er på eget ansvar.

9. Medlemsskab:

Jeg er indforstået med, at mit medlemsskab i Yogavivo er personlingt og at jeg ikke må videregive mine login-oplysninger til trediepart. Jeg er endvidere indforstået med, at jeg automatisk tilmeldes Yogavivo’s Nyhedsbrev, og at jeg kan afmelde mig Nyhedsbrevet, når som helst jeg ønsker det.

10. Opsigelse af medlemsskab:

Du kan som medlem på Yogavivo til enhver tid opsige dit medlemsskab. Gør du det, beholder du adgang til Yogavivo for den resterende del af den periode, du har betalt for. Opsigelse af medlemsskab sker ved at bruge funktionen under “Min profil”. Du skal være logget ind for at få adgang til dit eget profil område. Du vil efter opsigelse stadig modtage vores nyhedsmails, med mindre du selv afmelder dig.  

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har tvivlsspørgsmål.  

Vi håber du kommer til at nyde din yoga her på Yogavivo – og ikke mindst effekten af den. 

God fornøjelse

Yogavivo Aps
Rosenvængets Alle 27
2100 København Ø
Tlf: 60 540 840
CVR: 36957891
mail@yogavivo.dk