Open to grace

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 7 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Fokus & klarhed / Mindfulness
 • Niveau : Begynder / Let øvet / Øvet / Øvet+
 • Yogastil : Meditation
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Dette er den tredje video i forløbet ”En vej til frihed”, og det er den første meditationsteknik i serien. Det er en kort teknik, som Simon bruger som indledning til alle de andre meditationer i forløbet, men den kan bestemt også bruges som selvstændig meditation. Det er en siddende meditation. Det kan derfor være en god idé at bruge en pølle eller meditationspude at sidde på, og hvis du ikke har let ved at sidde på gulvet, kan du selvfølgelig bare bruge en stol.

7 KOMMENTARER

KOMMENTARER 7

  1. Post
   Author

   Hej Kathryn. Jeg beklager, at jeg først ser dit spørgsmål nu. Det er desværre et spørgsmål, som jeg ikke kan svare tilfredsstillende på. Det kommer nemlig an på, hvad der er årsag til spændingerne, og hvor de sidder. Jeg oplever selv, at mange af mine spændinger forsvinder, når jeg sætter tempoet ned. Derfor laver jeg selv en kropsscanning de allerfleste dage. Det har en virkelig god effekt på mig, og jeg undgår at blive anspændt.

 1. Kære Simon.
  Fra at leve et liv med 10 motorveje inde i hovedet og en ADHD diagnose, kan jeg nu takket være din guidning sidde og finde fuldkommen ro i mit sind.
  Man siger, at medicin som udgangspunkt ikke kan stå alene, og i mit tilfælde har yogaen været lige præcis det der skulle understøtte min medicin.
  Din stemme får det hele til at falde til ro.
  Tusind tak
  Mange hilsner fra Heidi:0)

  1. Post
   Author

   Kære Heidi.
   Jeg ser desværre først din kommentar nu – næsten et år efter, at du har skrevet den – men den rører mig meget. Det gør mig virkelig glad, at du kan bruge yoga som supplement til din medicin.
   De varmeste hilsner,
   Simon

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET En vej til frihed