Naturlige rygsøjledrejninger

 • Tid : 13 min
 • Underviser : Birgitte Gorm Hansen
 • Tema : Flow / Glæde & leg
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Yoga Lab
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Dette er session nummer fem i forløbet “Spiral Flow“. Her introduceres du for en ny teknik for rygsøjledrejninger i et blidt liggende flow. I yoga har vi vænnet os til, at rotationer og twists skal foregå med jævn længde op af hele rygsøjlen. Men kigger vi på kroppens naturlige bevægelsesmønstre, opdager vi at de fleste drejninger, du foretager dig i hverdagen, foregår med en lille sidebøjning, bagoverbøjning eller foroverbøjning. Dette er hverken forkert eller farligt, det er en naturlig måde at bevæge sig på f.eks., når vi som babyer lærer at rulle fra mave til ryg og tilbage igen. Vi leger videre her. Du kan bruge klassen som selvstændig mini-praksis, hvis du vil lege med rotationer og twists på en ny måde. Klassen giver dig en kort flowbaseret praksis på gulvet som opsummerer en af de grundlæggende teknikker, vi arbejder med hele vejen igennem forløbet ”Spiral Flow”.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

  1. Post
   Author
 1. Det er en fantastisk klasse, men du har skrevet at den kun tager 13 minutter og den er længere! Så pas på at dine deltagere ikke kommer forsent på arbejde 🙂 Tak.. det var dejligt ellers

  1. Post
   Author

   Hej Johanne, Jeg tror vores IT mand har lagt den forkerte klasse op her. Det skule have væreet en hel anden klasse under denne titel så teksten passer ikke med indholdet. Mærkeligt da vi selv dobbelttjekkede det da programserien blev lanceret. Jeg tjekker lige hvad der er sket.
   KH B

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Spiral flow