Når du ikke skal tænke – bare svede

SE INTRO VIDEO

  • Tid : 15 min
  • Underviser : Christine Bonde
  • Fokus : Høj puls / Quick Fit
  • Intensitet : Høj
  • Træningstype : Funktionel træning / Mixed movement
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne miniworkout, som er er del af forløbet ‘Summer Fit’, er perfekt, når du gerne bare vil svede og slå hovedet fra. Den kræver hverken særligt træningsudstyr eller komplicerede øvelelser. Du kan lave den når som helst og hvor som helst og få en super effektiv træning, der komplimenterer både ugens øvrige styrketræninger eller yogaklasser, så du har en træningspraksis, der kommer hele vejen rundt.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

  1. Wow, det var hårdt!? Og walking lunges er hårde – jeg skiftede mellem de stående og de gående, ellers var jeg faldet omkuld undervejs…
    For mig manglede der lidt motivationsmusik med et tungt beat, for jeg kom jo bagefter dig med det samme, og det er lidt demotiverende…
    Men tak for træning – og sveden driver af mig!

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Christine Bonde