Meditativt vinyasa krama

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

 • Tid : 33 min
 • Underviser : Tine Kotzé
 • Tema : Åndedræt & Pranayama / Chanting, syngeskåle & gong
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Jivamukti yoga / Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Yoga er andet og mere end de fysiske stillinger på yogamåtten. I sutra I. 2 Yogas citta-vrtti-nirodhah giver Patanjali sin forklaring på, hvad yoga er. Igennem en fysisk yogapraksis, som både indeholder chanting, dynamisk vinyasa yoga og meditation, kan du begynde at mærke, hvad essencen af yoga er, og hvordan din yogapraksis også relaterer til livet udenfor yogamåtten. Klassen opbygges i et vinyasa krama (sammenhængende flow), som giver en meditativ og kropslig ro og balance. Efter en kort reflektionsøvelse, vil du sætte en intention, som løber som en rød tråd igennem din yogapraksis. Du vil begynde at se dit liv som en sekvens af unikke begivenheder, som udgør en større og meningsfuld helhed.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

 1. Avatar

  Tak for en dejlig praksis, du har en meget behagelig stemme og energi :). Synes dog det går lidt stærkt når du går fra virabhadrasana I til II også til en anden lige bagefter, synes det føles lidt hastet.

  1. Tine Kotzé Post
   Author

   Kære Mai

   Det var så lidt 🙂 Tak for feedback. Det er et udfordrende flow, som virkelig kræver stor koncentration og balance, men som til gengæld gør, at du bliver nødt til at være tilstede i nuet 😉

   Kh. Tine

 2. Avatar
  1. Tine Kotzé Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Tine Kotzé