Mærk følelsen

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 14 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Åbent hjerte / Yogafilosofi & baggrundsviden
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Meditation
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne meditationsvideo er den syttende video i forløbet ”En vej til frihed”. Det er en teknik, som er designet til at hjælpe dig med at rumme de rigtig intense følelser. Hvis du ikke har en intens følelse i kroppen, vil teknikken ikke give så meget mening, udover at det kan være interessant at få en fornemmelse for teknikken. ”Mærk følelsen” handler om at observere og undersøge følelsens kropslige udtryk, og det kan varmt anbefales, at du først ser Simons talk: ”Følelserne i kroppen”, hvor han forklarer teknikken. Det er en siddende meditation. Det kan derfor være en god idé at bruge en pølle eller meditationspude at sidde på, og hvis du ikke har let ved at sidde på gulvet, kan du selvfølgelig bare bruge en stol.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

 1. Tak Simon
  Denne her kommer jeg til at bruge meget i en svær tid, at tillader og kropsligt mærke følelse, fungerede SÅ godt for mig lige nu.
  TAK

  1. Post
   Author

   Kære Nicoline. Det gør mig SÅ glad, at meditationen havde værdi for dig. Jeg har selv lige været igennem en periode, hvor teknikken i høj grad hjalp mig igennem. Tak fordi, at du tog dig tid til at skrive. 🙂

ANDRE VIDEOER I FORLØBET En vej til frihed