Løft dine tunge øjenlåg med face yoga

Intro-video

 • Tid : 10 min
 • Underviser : Ditte Parby
 • Tema : Mere energi
 • Yogastil : Face yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Måske har du arvet tunge øjenlåg, måske ikke. Faktum er, at uanset hvad kan du med en daglig praksis af face yoga løfte tunge øjenlåg betydeligt. Hvis du er flittig forståes! Øvelserne i dette program kan også være ganske nyttige til dig, der måske allerede har fået løftet øjenlågene hos en øjenlæge, og nu ønsker at genoptræne og vedligeholde øjenlågsmuskulaturen. I øvrigt er øvelserne i programmet opkvikkende og skønne at gå til på en træt dag.

11 KOMMENTARER

KOMMENTARER 11

 1. Tak Ditte, elsker at følge hele dette forløb. Mit højre øje har i mange år ‘hængt’ en smule, dette er virkelig blevet meget bedre og øjnene er nu ens, så tusind tak. Desuden er fugerne fra næsefløjene og ned mod munden blevet meget mindre, det er skønt. Jeg vil bestemt fortsætte med disse mange gode øvelser i fremtiden.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Kære Bianca

   Jeg anbefaler ikke en olie til de styrkende øvelser, da hænderne vil glide og du derfor ikke får korrekt fat.

   Olie til ansigtsmasserende øvelser kan dog være rigtig rart.

   Kærligst,
   Ditte

 2. Hej:)

  Jeg kommer til at trække i min hud når jeg laver ansigtsøvelserne. I flere af programmerne faktisk. Det skal jeg vel undgå ik’?

  1. Post
   Author

   Hej! Tak for din henvendelse. Din hud kan sagtens tåle at blive trukket i. Faktisk er det lidt af en myte, at vi ikke må trække i vores hud. Når der trækkes lidt i huden motioneres den, stamina/fasthed øges og der sættes gang i blodgennemstrømningen. Så det skal du ikke være nervøs for. Jeg håber, mit svar giver mening.
   God fornøjelse med ansigtsyogaen.
   Kærligst,
   Ditte

 3. Post
  Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ditte Parby