Livskraft til kvinder 50+

SE INTRO VIDEO

 • Tid : 50 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Balance i hormonerne / Væk med hovedpinen
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne sekvens er skræddersyet til dig, der er rundet 50. Vi mennesker besidder i en naturlig medfødt evne til at hele os selv og skabe balance der, hvor kroppen er begyndt at få uhensigtsmæssige vaner. I denne sekvens guides du igennem øvelser, der får dig hjem igen i din krop. Du bliver guidet hele vejen og skal selv sidde øvelserne igennem – også når det er udfordrende. Det er en kærlig måde at tage ansvar for sig selv.

13 KOMMENTARER

KOMMENTARER 13

 1. Kære Kristine
  Tak for to gode sekvenser for os +50 … Kan de to sekvenser laves om aftenen, inden jeg går i seng (altså én den ene aften og den anden, den anden aften, ;-))? Rent tidsmæssigt passer det mig godt, at tage en af dem ml. 20-22, hvorefter jeg går i seng … nogle gange oplever jeg dog, at det “larmer” lidt i kroppen -kan jeg evt. slutte af med en shavasana eller noget andet? Tak for dine skønne timer!/Charlotte

  1. Post
   Author

   Kære Charlotte

   Selv tak. Hvordan larmer? Hvad er det for en larm du oplever?
   Hvor mange dage om ugen laver du sekvensen?
   Du kan altid blive liggende i grundstilling/constructive rest en 5-10 min til sidst med fokus på din vejrtrækning gennem næsen.
   Kh
   K

   1. Hej Kristine – tak for svar ;-)- jeg laver kun en af sekvenserne én gang om aftenen – dog inden sengetid – og så sover jeg uroligt/vågner lidt fordi kroppen larmer/rumsterer (ved ikke helt, hvordan jeg ellers kan beskrive det … nu forsøger jeg med en “rolig” afslapning og ser, om det hjælper :-). Tak for din guidance!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. Dejligt med en sekvens, der arbejder meget i området omkring bækkenet. Det værdsætter jeg højt. Også selv om der er meget, der “larmer” netop der. Måske netop derfor, værdsætter jeg dem. Der er noget at arbejde med.

  1. Post
   Author

   Tak Lene . Yinpower har generelt fokus på din kernen der hvor yin yang forenes og dermed bækken/hofter. Dejligt den giver mening for dig også.
   Kh
   K

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost