Lidt omsorg for nakken

 • Tid : 9 min
 • Underviser : Ene Ravn
 • Tema : En kort pause / Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I denne sekvens får du bevæget nakken i små blide bevægelser. Desuden får du nogle stræk, der går lidt dybere, men stadig på den blide måde. Sekvensen kan være velegnet efter en lang dag foran en skærm samt andet nakkebelastende arbejde eller bare som blødgørende omsorg for nakken. Du kan sidde på kanten af en stol eller på en pude eller yogapølle på gulvet.

14 KOMMENTARER

KOMMENTARER 14

 1. Kære Ene,

  Tak for et dejligt nakke program. Jeg er super glad for dine videoer og din yogastil passer som fod i hose til min krop. 2 spørgsmål:1. Det tøj du har på har nogle fantastiske jordfarver. Kan du huske hvilket mærke det er fra? Og spørgsmål 2: Har du nogen form for uddannelsesforløb man kan følge hos dig, evt. online da jeg bor i Viborg? Jeg er uddannet Gotved bevægelsesunderviser men lader mig gerne og ofte inspirere af andre. Venlig hilsen Louise

  1. Post
   Author

   Kære Louise
   Tusind tak, det bliver jeg rigtig glad for at høre:-)
   1. Jeg bruger meget træningstøj fra Eyda – fint, dansk firma med masser af farver og gode kvaliteter.
   2. Jeg har desværre ingen online forløb du kan følge pt. Jeg underviser nogle hele dage i efteråret med en kombi af yoga og meditation. Men oftest i Nordsjælland, så det er altså lidt langt for dig. Du kan få mit nyhedsbrev, så kan du følge med i hvad jeg udbyder (eneravn.dk)
   Varm hilsen
   Ene

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. Tusind tak, Ene, for dine skønne, blide og omsorgsfulde øvelser – nyder de små sekvenser HVER gang og kan bare mærke, hvordan jeg bliver lettere i både krop, sind 🙂

  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ene Ravn