LÆR MINDFULNESS-MEDITATION PÅ 4 UGERLær meditationsteknikker der virker – og som du rent faktisk får brugt

‘Lær mindfulness-meditation på 4 uger’ er et 4 ugers live-forløb, der lærer dig effektive og let-anvendelige teknikker til at praktisere mindfulness-meditation uanset tidligere erfaring med meditation. 

Forløbet er både til dig, som er ny til mindfulness-meditation og gerne vil hjælpes i gang og holdes til ilden, og til dig der har prøvet det før og ønsker at genopdage mindfulness og få det mere integreret i dit liv.

Mindfulness-meditation er for alle – ikke kun dem med et roligt sind og en hverdag i zen. Det er ligeså meget for alle os med en travl og rodet hverdag, der har svært ved at sidde stille og har fuld fart på tankemylderet.

I dette 4-ugers forløb vil du trin for trin blive indført i, hvad mindfulness er og kan som bevidsthedstilstand og praksisform, og du vil blive støttet i at opbygge og integrere en meditativ praksis i din hverdag.

Forløbet er perfekt til dig der: 

 • Gerne vil lære mindfulness-meditation og opbygge en meditationspraksis
 • Er usikker på hvordan du selv kommer i gang
 • Ønsker at øge dit fokus, din sanselighed og din bevidsthed
 • Ønsker simple og lettilgængelige teknikker, der ikke overkomplicerer og som samtidig er evidensbaserede
 • Vil være bedre til at håndtere stress, smerter og andre livsudfordringer
 • Gerne vil leve og kommunikere med større nærvær
 • Ønsker at blive holdt til ilden og mærke et fællesskab

Hvordan foregår det?
Forløbet har tidligere forløbet som et 4 ugers liveforløb i denne gruppe på FacebookLive er forløbet nu afsluttet og vi vil opfordre dig til at bruge forløbet på samme måde, som det blev præsenteret live. Dvs. hver uge laver du:

 1. En tidligere livestream hvor din underviser Lars Damkjær dykker ned i ugens tema og kobler mindfulness-øvelser op på dette.
 2. En talk – som er en 10 minutters uddybende talk med Lars, der udfolder ugens tema, så du opbygger din viden omkring mindfulness sideløbende med øvelserne.
 3. En meditation – som er en 10 minutters meditation med Lars, der passer til den pågældende uges tema, som du anbefales at træne på egen hånd hver dag i den pågældende uge.
 4. Q&A session: 2 gange undervejs i forløbet, lavede Lars desuden Q&A session.

Hver af de 4 uger har et tema. Programmet ser således ud:

 • Uge 1: Mindfulness – en tilstand og praksisform
 • Uge 2: Mindfulness & nervesystemet
 • Uge 3: Mindfulness & tankerne
 • Uge 4: Mindfulness – et ubetinget nærvær

Du har brug for:
Det eneste du skal bruge, er en yogamåtte, lidt gulvplads og et medlemskab på Yogavivo.  

Hvem er underviseren?
Forløbet undervises af Lars Damkjær som er ekspert i yinyoga, mindfulness og mentaltræning. Han har dyrket yoga og mediteret siden midten af halvfemserne, er leder af en yogainstruktør-uddannelse og har certificeringer som life-, business- og passion coach, mentaltræner samt en 1-årig mindfulness-instruktøruddannelse med speciale i den forskningsbaserede MBSR.