Lær at sparke op til væggen

Intro-video

  • Tid : 15 min
  • Underviser : Peter Hunter
  • Tema : Glæde & leg / Håndstand
  • Niveau : Begynder
  • Yogastil : Hatha yoga / Yoga Lab
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Mange har fået noget i stil med “bare spark op ad væggen” at vide til en håndstandsklasse. Men det er ikke bare!
Det tager tid at lære at stå hænder, og det er HELT okay, at du ikke kan sparke op fra begyndelsen af. Drop forventningen om, at du allerede kan det her i starten af din håndstandsrejse og træn med for bl.a. at mærke den kraft, du har i benene, på en hel sikker og kontrolleret måde.
For langt de fleste er problemet “oppe i hovedet”, og forhåbentlig kan den fokuserede træning hjælpe dig til at føle dig mere tryg, når du øver dit opspark og måske endda lykkedes med det. Denne video, som er en del af forløbet ‘Lær at stå på hænder – let og legende’, kan være en video, du vender tilbage til efter en måned for at se om din øvrige praksis har haft en effekt her, eller du kan lave træningen et par gange om ugen i to uger for virkelig at blive venner med frygten og bryde igennem den.

Hvis ikke du har set min Yogavivotalk ‘Vend din frygt på hovedet’ om frygten ved at vende på hovedet, så vil den give en super god baggrund for at forstå, hvad det er, vi egentlig arbejder med her – og hvor meget udviklende potentiale det har at øve sig i at stå på hænder! Du skal bruge en væg og en stabil skammel eller stol.

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Lær at stå på hænder - let og legende