Kys frøen

 • Tid : 19 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Balance i hormonerne / Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Øvet+
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Her i 2. video af forløbet “7 dage, der samler Yin og yang” er det tid til at introducere stillingen “Frog” til dig. Det er en af de stillinger, der er alt andet end elsket af mange, men mange oplever også, at når du først er forbi de første 3 minutter, bliver alt andet lige meget. Det er en kort sekvens, der kan stå alene på dage, hvor du har travlt og bare trænger til at skabe plads omkring hofterne.

For dig der ikke kan forstå, hvor din menstruation bliver af, eller døjer med en lang svedig overgangsalderen, er denne korte video oplagt at blive fortrolig med.

19 KOMMENTARER

KOMMENTARER 19

 1. Kære Kristine
  Mine hofter har virkeligt brug for plads og fleksibilitet. Hvor var det hårdt, men ude på den anden side, har jeg for første gang længe, oplevet stor indre frihed. Jeg er så glad for dine videoer, de skaber den ultimative balance i vores alles turbulente verden, vidunderlig og smuk modvægt til stivhed og utryghed. Tak, tak og tak igen ♥️♥️♥️

  1. Post
   Author

   Tak for at give dig tid til at skrive din fantastiske oplevelse med min undervisning her. Det sætter jeg stor pris på, mest fordi jeg elsker når det virker efter hensigten. Så giver det hele mening også på en våd og blæsende dag.
   KH
   K

 2. Kære Kristine
  Tak for en virkelig god session. Et spørgsmål: Er det rigtigt forstået, at du sagde at højre side er yin og venstre side yang??
  Med venlig hilsen Katrine

  1. Post
   Author
 3. Min anden omgange med Yin-Yang balance.
  Som en bestemt og kærlig mor, der ved hvad der er bedst – selv om det er hårdt. Som kender sin rolle som leder og værdien af udholdenhed og vedholdenhed.
  Tak Kirstine for at hjælpe mig med at finde balancen❤️

  ☀️Maria

 4. Så er jeg tilbage i frøen. Det var den min krop havde lyst til her til morgen. Plejer ellers at stå op til få det rigtige ben ud af sengen… tak for rigtig dejlige sekvenser 🙂

 5. Hej Kristine – sikke en god oplevelse i dag. Jeg har fulgt din yoga i et stykke tid nu og kunne i dag slet ikke mærke “irritation” eller fokusflyt – frøen var ikke hård … da jeg lavede den første gang (og mange gange derefter) kunne jeg næsten ikke holde det ud.
  Sidder lige nu med en oplevelse af indre glæde – og overraskelse
  Tak

  1. Post
   Author
 6. Hej Kristine – ville egentlig skrive en kommentar til “Få det rigtige ben ud af sengen”, men kunne ikke – så skriver den her fy for sytten det var hårdt … har ellers lavet Kys Frøen og Farvel hedeture, så tænkte at toe-øvelsen ville jeg fint kunne holde til … men hold da op … uro uro uro – kunne næsten ikke holde til at blive i øvelsen (men gjorde det ). Selv her bagefter mærker jeg uro … skal vist lave den nogle flere gange?
  Namaste
  Dorte

  1. Post
   Author
 7. Jeg elsker denne sekvens og nu flere gange, at jeg laver den, nu mere behagelig bliver den. Så nogle dage, så siger min krop, ahhh jeg har vist brug for en frø-tur, så får den en hahaha:-)

  1. Post
   Author
 8. Av – den var sej – mine fødder ville ikke dreje udad i anklen, så gjorde det ondt helt op i knæene. Er der et tip? Ellers må jeg bare lave den som mine fødder kan indtil videre, måske kommer det senere. Men tak for en dejlig session,
  Kh Pernille

  1. Post
   Author

   så må du i gang med Tuck toe og tortoise og seesaw, Pernille 🙂
   start hver dag med den korte sekvense Få det rigtige ben ud af sengen.

   Kh
   K

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET 7 dage der samler Yin og yang