Kropslig tilstedeværelse gennem twist og balance

 • Tid : 9 min
 • Underviser : Janni Ide Daugaard
 • Tema : Balancestillinger / Flow
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne klasse er en del af forløbet “Ro, fokus og bevægelse i eksamensperioden” og har primært fokus på twist og balanceøvelser. Du vil blive guidet igennem et flow, der får din opmærksomhed væk fra læsningen. Twistene understøtter kroppens naturlige fordøjelsesprocesser og balanceøvelserne kræver, at du er til stede i kroppen, hvilket kan virke som en “mental detox”. Der er ingen savasana, og du kan vende direkte tilbage til arbejdet med en god fornemmelse i kroppen og en følelse af at være blevet “nulstillet”.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

 1. Fed og udfordrende sekvens. Kunne være fedt med en lidt længere (måske bare 20 min) hvor der er mere tid til at lege i balancerne – de er sjove og udfordrende men man når kun lige at prøve det af

 2. Puha, det gik altså en tand for hurtigt, når man bliver kastet ud i denne praksis som en enkeltstående sekvens af et andet forløb…. i dette tilfælde et Detox forløb meed 6 andre forskellige yoga sekvenser. Jeg må se om jeg kan finde nogle forløbere og træning til disse ellers meget spændende stillinger og forberede mig lidt mere 🙂
  Mvh Pia 🙂

  1. Post
   Author

   Hej Pia,

   Mange tak for din kommentar. Det er altid brugbart med feedback, da jeg kan tage det med, når jeg planlægger fremtidige klasser til Yogavivo.
   På klasserne i et offline yogastudie, kommer feedbacken jo med det sammen, hvis jeg kan mærke, at eleverne ikke kan følge med fordi det går for hurtigt.
   Så jeg er oprigtig taknemmelig for, at du tog dig tid til at skrive en kommentar til denne klasse.

   Nu var klassen jo en del af detox og reset forløbet, og derfor har du som sådan ikke selv valgt den – men når du vælger enkeltstående klasser kan jeg anbefale dig at afgrænse din søgning til “begynder” og “let øvet”, da de klasser ofte undervises i et væsentligt langsommere tempo. Og så kan du, som du skriver, forberede dig og blive mere fortrolig med nogle af stillinger, hvis du ønsker at prøve kræfter med det lidt hurtigere tempo på et andet tidspunkt.

   Hav en dejlig dag og rigtig god fornøjelse med yogaen derhjemme.

   Varme hilsener fra Janni

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Ro, fokus og bevægelse i eksamensperioden