Kristines personlige historie om at overkomme angst med yin-yoga

af Yogavivo den 20. april 2016

Hvis du lever med angst, er du ikke alene. Kristine, som er yogalærer her på Yogavivo, har haft angst helt tæt på kroppen. I dette meget personlige indlæg, fortæller Kristine, hvordan hun kom over sin meget svære og livsødelæggende angst ved hjælp af yinyoga, og hvordan hun stadig aktivt arbejder med at holde angsten for døren. Kan du genkende noget af det Kristine taler om, vil vi anbefale dig at se Kristines Yin yoga-video “Fra angst til mod” her på Yogavivo.

KOMMENTARER 8

  1. Af hjertet tak for dit kærlighedsfyldte blide (ind)spark. Vil have min daglige praksis på måtten igen, ved det giver mig det jeg har brug for.

    – Liv

  2. Jeg har lavet alle dine sekvenser samtidig med at jeg fastede og lavede kostændring. Haft vildt meget glæde af dem. Nu vil jeg fortsætte med det sidste nye -kan mærke jeg har godt af det. Tak.

  3. HEJ SKAT Kat sendte mig linket. Hvor var det bare flot Jeg var helt rørt og synes bare det snart er på tide vi mødes og giver hinanden et kram Jeg var slet ikke klar over at du havde det så dårligt i Manilla Har jeg forstået at Victor er i Danmark og du har været i Finland Har sendt et par sms men du har nok haft travlt. Ringer eller sms du når du har tid. Knus Mette

KOMMENTÉR HER